Harry și regina Elisabeta
Divertisment

Prințul Harry, Meghan Markle, Regina Elisabeta / Foto: Profimedia

Prințul Harry, primele declarații despre reîntâlnirea cu Elisabeta a II-a: ”A fost grozav să o văd!”

Au trecut câteva zile de când prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, au vizitat-o în secret pe regina Elisabeta a II-a, iar acum ducele de Sussex a făcut primele declarații.

Astfel, în cadrul unui interviu, prințul Harry a mărturisit că ”a fost grozav să-și vadă bunica” în timpul unei scurte opriri la Castelul Windsor. Tot aici, acesta l-a întâlnit și pe tatăl lui, pe prințul Charles, însă reuniunea lor a fost una scurtă, de aproximativ 15 minute.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au întâlnit cu regina Elisabeta a II-a înainte de a participa la Jocurile Invictus, iar acesta a dezvăluit că bunica lui a avut numeroase mesaje pentru echipa care reprezintă UK.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, criticați dur pe rețelele sociale după ce au vizitat-o în secret pe regina Elisabeta: ”Cum au putut?”

”A fost grozav să o văd și sunt sigur că și ea și-ar fi dorit să fie prezentă la Jocurile Invictus dacă ar fi putut.”, a mai spus el, dezvăluind, de asemenea, că el și soția lui i-au promis Reginei că îi vor îmbrățișa pe Archie și pe Lilibet din partea ei.

Spre deosebire de soțul ei, Meghan Markle a revenit în Europa abia după aproape doi ani de la plecarea lor în Statele Unite ale Americii. Prințul Harry, în schimb, a călătorit în Anglia de două ori - la înmormântarea bunicului lui, prințul Philip și la dezvelirea unei statui în memoria mamei lui, a prințesei Diana, eveniment la care a luat parte alături de fratele lui, prințul William.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost invitați la Jubileul de Platină

Ducii de Sussex, Harry şi Meghan, au fost invitaţi să ia parte la festivităţile prilejuite de cea de-a 70-a aniversare a urcării pe tron a reginei Elisabeta a II-a - Jubileul de Platină -, dar nu vor avea niciun rol oficial, după ce au renunţat la angajamentele lor publice din agenda casei regale britanice în ianuarie 2020, informează marţi site-ul cotidianului The Telegraph, citat de EFE.

În cazul în care cuplul va călători la Londra în luna iunie, când vor avea loc festivităţile oficiale ocazionate de Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a, se aşteaptă ca ducii de Sussex să participe la unele evenimente de familie, precum tradiţionalul salut din balconul palatului Buckingham, precum şi la slujba religioasă de la catedrala Saint Paul, precizează acelaşi cotidian britanic, conform Agerpres.ro. 

Marea Britanie va marca Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a între 2 şi 5 iunie, când vor fi organizare numeroase evenimente, inclusiv petreceri stradale, în diferite oraşe ale ţării.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, ținta glumelor la BAFTA 2022. Ce a spus Rebel Wilson despre interviul pe care i l-au acordat lui Oprah

Întrucât ducii de Sussex nu mai îndeplinesc activităţi oficiale ca membri ai Casei Regale, Harry şi Meghan nu vor deţine un rol central în aceste evenimente protocolare, la care vor participa însă prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, ducii de Cambridge, William şi Kate, şi ducii de Wessex, Edward şi Sophie.

Din cauza problemelor sale de mobilitate, este foarte posibil ca regina Elisabeta a II-a să nu participe la multe dintre aceste evenimente, dar ea ar putea fi văzută alături de familia regală în timpul salutului din balconul Palatului Buckingham pe 2 iunie, notează The Telegraph.

Meghan Markle, despre prințul Harry: "Nu aș putea să-l iubesc și să-l respect mai mult"

Meghan l-a prezentat pe Harry celor 500 de oameni prezenți pe stadionul din Olanda unde se ține competiția sportivă. "Este onoarea mea să vă prezint pe cineva care a petrecut multe nopți plănuind aceste jocuri. Nu aș putea să-l iubesc și să-l respect mai mult și știu că mulți dintre voi simțiți la fel pentru că este veteran ca și voi, a bifat două stagii în Afganistan, 10 ani de carieră militară, a fondat Jocurile Invictus și este tatăl celor doi micuți ai noștri, Archie și Lili. Vă rog să-l primiți pe soțul meu incredibil, prințul Harry, Ducele de Sussex", a spus fosta actriță din "Suits" în fața publicului. Când a urcat pe scenă, Harry și-a sărutat soția, în uralele sutelor de oameni. "Îți mulțumesc, dragostea mea", i s-a adresat el lui Meghan.

Citește și: Fratele lui Meghan Markle, detalii rare despre prima căsnicie a ducesei: “Trevor o adora, iar ea i-a înapoiat inelul prin poștă”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri