Priscilla Presley/ Profimedia
Divertisment

Priscilla Presley/ Profimedia

Priscilla Presley, fermecătoare într-o rochie neagră din dantelă. Primele imagini cu actrița după scandalul cu nepoata sa

Priscilla Presley, în vârstă de 77 de ani, a fost surprinsă zilele trecute în Marea Britanie, purtând o ținută fermecătoare. Actrița a fost fotografiată din toate unghiurile în timp ce părăsea Hotelul Lowry din Manchester. 

Fosta soție a regretatului Elvis Presley a purtat o rochie neagră din dantelă, cu detalii de un albastru strălucitor, peste care și-a pus un blazer negru oversize și a combinat totul cu pantofi cu toc negri și o geantă din piele. Priscilla a optat pentru o paletă de machiaj în culori neutre, care i-a accentuat trăsăturile, purtând un ruj de un roz pal. 

Priscilla Presley/ Profimedia
Priscilla Presley/ Profimedia

Sunt primele imagini cu Priscilla Presley de când a început scandalul cu nepoata sa Riley Keough. Potrivit DailyMail, cele două nu-și mai vorbesc deloc din cauza decizie luate de regretata Lisa Marie, cu șapte ani înainte de muri, despre care văduva lui Elvis nu a știut nimic. 

Citește și: Adevărul despre relația tensionată dintre Lisa Marie și Priscilla Presley. Motivul pentru care cele două aproape că nu-și mai vorbeau

Lisa Marie Presley, care s-a stins din viață pe 12 ianuarie, la vârsta de 54 de ani, în urma unui stop cardiac, și-a schimbat testamentul în 2016 pentru a-și îndepărta mama din funcția de executor al averii și de a-i atribui acest rol fiicei sale, actrița Riley Keough (de 33 de ani). Priscilla Presley (77 de ani) contestă însă acest amendament și a atacat testamentul Lisei la tribunal.

Priscilla Presley/ Profimedia
Priscilla Presley/ Profimedia

Deși prietenii Lisei spun că Priscilla nu vrea să mai audă de Riley, văduva lui Elvis Presley insistă că nu există nicio dispută de familie și că totul va fi rezolvat pe cale amiabilă. Avocații celor două părți duc însă o bătălie juridică aprinsă, mai susțin sursele respective.

Citește și: Priscilla Presley, în ziua în care Lisa Marie ar fi împlinit 55 de ani: "Trebuie să învăț cum să trăiesc fără unica mea fiică"

Pentru că Lisa nu a avut deloc o relație bună cu Priscilla, aceasta a decis ca cei doi copii ai ei mai mari, Riley și fiul Benjamin, să fie executori ai averii. Benjamin s-a sinucis însă în 2020. Deși nu este clar câți bani mai avea Lisa Marie înainte să moară, mai mulți apropiați arată că artista și compozitoarea ar fi risipit mare parte din averea de 100 de milioane de dolari pe care a moștenit-o după moartea tatălui ei în 1977, finanțele sale fiind grav afectate, potrivit CBS News.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?