Lisa Marie Presley
Actualitate

Lisa Marie Presley 2013 / Foto: Getty Images

Răsturnare de situație în cazul Lisei Marie Presley. Cauza morții singurei fiice a lui Elvis, dezvăluită la șase luni de la deces

Moartea Lisei Marie Presley, în ianuarie, a fost cauzată de complicaţii rezultate în urma unei ocluzii a intestinului subţire, potrivit celui mai recent raport al medicului legist din Los Angeles County, scrie dpa, potrivit News.ro.

În timp ce raportul nu menţionează prezenţa drogurilor în corp, site-ul american de divertisment TMZ a relatat că ar putea exista încă rezultate toxicologice care nu au fost publicate.

Citește și: Luptă pe averea familiei Presley. Văduva lui Elvis, Priscilla, contestă testamentul fiicei sale, Lisa Marie

Lisa Marie, singurul copil al lui Elvis şi Priscilla Presley, a murit pe 12 ianuarie, după ce a suferit un stop cardiac la doar două zile după ce a participat la gala Globurilor de Aur.

Citește și: Testamentul fiicei lui Elvis Presley. După ce a contestat documentul, Priscilla Presley, văduva cântăreţului, a acceptat un compromis

Potrivit documentelor obținute de jurnaliștii de la People, Lisa Marie Presley a murit din cauza unei ocluzii a intestinului subțire, care este o complicație a unei intervenții chirurgicale bariatrice pe care aceasta a făcut-o în urmă cu câțiva ani.

Se pare că a slăbit între 40 şi 50 de kilograme în lunile de dinaintea decesului şi luase opioide pe lângă medicamente pentru pierderea în greutate. De asemenea, suferise o operaţie de chirurgie plastică, potrivit unei surse apropiate familiei.

Citește și: Noi dezvăluiri despre relația dintre Lisa Marie Presley și mama ei. O prietenă: ”Nu-și vorbeau de ani, n-a vrut să stea lângă ea!”

Riley Keough a ajuns la o înțelegere cu bunica sa, Priscilla Presley

După moartea ei, a apărut o dispută legală între Priscilla şi fiica Lisei, Riley Keough, cu privire la un mare fond fiduciar. Iniţial, Lisa Marie o alesese pe mama ei ca fiind una dintre co-mandatare, dar ulterior a făcut modificări pentru a o exclude, desemnând-o pe Riley să controleze exclusiv fondul.

Potrivit documentelor depuse la instanță în Los Angeles, Riley îi va plăti văduvei lui Elvis 400.000 de dolari, onorariile și costurile legale, și „un milion de dolari, așa cum este menționat în paragraful 6 al prezentului acord”, potrivit revistei People. 

Citește și: Ce relație are Riley Keough, fiica cea mare a Lisei Marie Presley, cu surorile ei mai mici. „Sunt înconjurate de dramă de ani de zile”

Riley (34 de ani) și Priscilla (78 de ani) au ajuns la un acord în luna mai, avocații anunțând la acea vreme că termenii înțelegerii vor fi păstrați confidențiali. 

Riley urmează să facă plata „după ce primește veniturile din polița de asigurare de viață a mamei sale”, conform documentelor.

Priscilla a fost înlăturată oficial din funcția de administrator al averii fiicei sale Lisa Marie Presley pe 11 mai. Va fi însă administrator al fondului fiului ei (fratele vitreg al Lisei Marie), Navarone Garibaldi, căruia i se va acorda 1/9 din avere.

Citește și: Priscilla Presley, fermecătoare într-o rochie neagră din dantelă. Primele imagini cu actrița după scandalul cu nepoata sa

Potrivit The Times, marca Elvis continuă să genereze peste 100 de milioane de dolari pe an, iar partea familiei Presley este transferată către Promenade Trust.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri