Regele Charles
Actualitate

Regele Charles / Getty Images

Regele Charles a aflat prin telefon că regina Elisabeta este pe moarte, cu puțin timp înainte ca informația să facă înconjurul lumii

A trecut o săptămână de când regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani, la scurt timp după ce medicii au constatat o înrăutățire a stării ei de sănătate și au pus-o sub supraveghere. Acum, însă, ies la iveală detalii neașteptate, și anume faptul că regele Charles ar fi aflat că mama lui este pe moarte în cadrul unei conversații telefonice.

Potrivit Daily Star, regele Charles al III-lea, fiul reginei Elisabeta a II-a, a aflat că starea mamei lui s-a înrăutățit prin telefon, în urma unui ”apel surpriză”, pe care l-a primit cu doar câteva ore înainte ca informația să facă înconjurul lumii.

Citește și: Meghan Markle și Kate Middleton, gesturi subtile care arată aprecierea față de Regină. Prințesa de Wales nu a uitat nici de Lady Di

Conform sursei citate, Camilla, atunci ducesă de Cornwall, se pregătea să aibă un interviu cu fiica lui George Bush, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii.

The Coffin Carrying Queen Elizabeth II Is Transferred From Buckingham Palace To The Palace Of Westminster
Regele Charles III și Camilla. Getty Images

Informația a fost făcută publică de corespondentul  Newsweek Jack Royston, în cadrul unei emisiuni TV din SUA: ”Charles și Camilla se aflau la Dumfries House. Camilla se pregătea să înregistreze un interviu cu Jenna Bushh Hager, care a spus că a auzit niște pași. Charles a primit un apel, iar apoi s-a făcut liniște, ne-au cerut să facem liniște. Puțin mai târziu, Charles și Camilla erau într-un elicopter.”, a povestit acesta.

Citește și: Prințesa Anne, unica fiică a reginei Elisabeta a II-a, alături de suverană în ultimele 24 de ore de viață. A vegheat la căpătâiul mamei

”Charles a avut doar două ore înainte ca informația să fie făcută publică și să afle o lume întreagă că regina este bolnavă.”, a mai a subliniat jurnalistul.

Regina Elisabeta a II-a a murit la 96 de ani

Întreaga planetă este în doliu, după ce regina Elisabeta a II-a a murit! Suverana Marii Britanii avea 96 de ani, iar starea ei de sănătate se degradase în ultimele luni. La ultima ei ieșire publică, în 6 septembrie, când a întâmpinat-o pe Liz Truss, noul premier britanic, la Balmoral, imaginile au arătat-o mai fragilă ca oricând. Aceasta s-a stins din viață în Scoția.

regina elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a a murit în Scoția, la 96 de ani, înconjurată de familie / Foto: Royal Family Facebook

Elisabeta a II-a a fost cel mai longeviv monarh britanic, devenind iubită și respectată și dincolo de granițe. Aceasta a declarat iubire și credință veșnică monarhiei, motiv pentru care a spus întotdeauna că va domni până la moarte, așa cum s-a și întâmplat.

Citește și: De ce nu i-a plăcut niciodată reginei Elisabeta a II-a să locuiască în Palatul Buckingham. Un fost angajat a făcut dezvăluiri

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?