regel charles si regina consoarta camilla
Actualitate

Regele Charles al III-lea și regina consoartă Camilla / Foto: Profimedia

Regele Charles al III-lea face schimbări pe rețelele sociale ale familiei regale. Ce imagini au apărut pe conturile oficiale

Regele Charles al III-lea aduce schimbări în familia regală și a început cu platformele sociale, acolo unde membrii regali transmit informații cu privire la întâlnirile lor oficiale. Pe măsură ce perioada de doliu după moartea reginei Elisabeta s-a încheiat, noul Rege vine cu îmbunătățiri în regat. 

Una dintre schimbările care au survenit după urcarea pe tron a regelui Charles al III-lea, în vârstă de 73 de ani, a fost făcută zilele aceasta pe platformele de socializare a familiei regale. Marți, fotografia de profil a conturilor Familiei Regale de pe Instagram, Twitter și Facebook a fost schimbată cu una în care apare Regele Charles și Regina Consoartă. De asemenea, au fost făcute schimbări și pe paginile prințului William și ale lui Kate Middleton, care au fost numiți prințul și prințesa de Wales după moartea reginei Elisabeta, care avut loc pe 8 septembrie. 

Imaginea cu regele Charles și regina consoartă a fost aleasă cu grijă, aceștia fiind fotografiați din profil, iar medaliile militare ale Regelui sunt expuse pe deplin. Poza a fost realizată la Memorialul de Război din Balmoral, din Scoția, în mai 2020, unde a avut loc cea de-a 75-a aniversare a Zilei VE, care marchează momentul când forțele aliate au acceptat capitularea Germaniei naziste, fiind începutul sfârșitului celui de-al Doilea Război Mondial.

Citește și: Cerința lui William şi a soției sale, Kate, înainte de ceremonia primirii titlurilor de prinţ şi prinţesă de Wales

Contul de Instagram și cel de Twitter, intitulate prințul și prințesa de Wales, au fost actualizate, având o nouă fotografie de profil care îi prezintă pe William și Kate, ambii în vârstă de 40 de ani, râzând împreună, poza fiind realizată în Irlanda, în urmă cu câțiva ani.

Tot marți, Familia Regală a anunțat, printr-o declarație, încheierea oficială a Doliului Regal, ținut după moartea Reginei Elisabeta, postând una dintre fotografiile oficiale a suveranei, realizată în 1952. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Perioada de doliu regal după moartea Majestății Sale Regina Elisabeta s-a încheiat”, se arată în comunicat. „Acest cont va continua să reflecte munca Regelui, a Reginei Consoarte și a altor membri ai Familiei Regale, și va aminti, de asemenea, de viața și opera Reginei Elisabeta”.

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle nu l-au adus pe fiul lor Archie la Balmoral. Regina s-a supărat cumplit

Deși doliu național pentru regretatul monarh s-a încheiat în Regatul Unit pe 20 septembrie, familia ei a rămas în doliu pentru cele șapte zile care au urmat înmormântării ei de stat de săptămâna trecută, o dorință directă a Regelui.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri