regina elisabeta bijuterii
Actualitate

Regina Elisabeta a II-a detine o colectie impresionanta de bijuterii, iar multe dintre ele sunt purtate de sotiile Printului William si Harry.

Regina Elisabeta a II-a, internată în spital după ce și-a anulat vizita în Irlanda de Nord. Ce spun reprezentanții Palatului Buckingham

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 95 de ani,  și-a petrecut o noapte în spital pentru a fi supusă unor investigații medicale. Joi, însă, ea s-a întors la Castelul Windsor, potrivit reprezentanților Palatului Buckingham.

La scurt timp după ce și-a amânat o vizită în Irlanda de Nord, la sfatul medicilor, regina Elisabeta a II-a a fost internată în spital. Ea și-a petrecut noaptea de miercuri spre joi într-o unitate medicală sanitară din Londra, unde a fost supusă unor investigații medicale, iar acum se simte bine.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a și-a anulat vizita în Irlanda de Nord. Suverana ar fi acceptat cu greu sfaturile medicilor

Această informație vine la doar câteva zile după ce regina Elisabeta a II-a și-a anulat vizita în Irlanda de Nord. De asemenea, ea a fost fotografiată mergând cu ajutorul unui baston.

„După sfatul medicului de a se odihni câteva zile, regina a mers la spital miercuri după-amiază pentru câteva investigații preliminare, întorcându-se astăzi la Castelul Windsor la prânz și rămâne în stare bună”, se arată în mesajul transmis, joi, de Palatul Buckingham.

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle vor să o întâlnească pe regina Elisabeta: ”Au nevoie disperată de această legătură!”

Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a a murit la 99 de ani

Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, s-a stins din viață la câteva săptămâni de când a fost externat din spital, în luna aprilie a acestui an.  Prințul avea 99 de ani, iar la începutul anului a fost spitalizat câteva săptămâni.

Anunțul trist a fost făcut printr-un comunicat de presă emis de Palat.

Citeşte şi: Prințul William n-o va ierta niciodată pe Meghan Markle. Motivul pentru care ducele de Cambridge îi poartă resentimente cumnatei sale

„Cu mare tristeţe, Majestatea Sa Regina a anunţat decesul iubitului ei soţ, Alteţa Sa Regală Prinţul Philip, duce de Edinburgh”.

„Alteţa Sa Regală a murit liniştit în această dimineaţă la Castelul Windsor”, se arată în comunicatul de presă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri