regina letizia a spaniei
Actualitate

Letizia a fost jurnalistă înainte de a deveni regina Spaniei. / Foto: Getty Images

Regina Letizia a Spaniei, rafinată într-o ținută de zi complet albă. L-a însoțit pe regele Felipe la un eveniment în Madrid

Mereu elegantă și îmbrăcată în concordanță cu evenimentele la care participă, regina Eltizia a Spaniei a impresionat și de această dată. A mizat pe o ținută albă, minimalistă, ce i-a venit de minune.

Regina Letizia (48 de ani) este fără doar și poate una dintre cele mai bine îmbrăcate femei din monarhia europeană. Pentru un eveniment de zi, la care a participat alături de soțul ei, regele Felipe al VI-lea, fosta jurnalistă a mizat pe o ținută complet albă, formată din pantaloni cu dungă și o capă șic.

regina letizia si regele felipe

Citește și: Nu-ți poți lua ochii de la ea! Regina Letizia, apariție impecabilă într-un costum roșu

La capitolul accesorii, aceasta a ales o geantă de piele, pantofi stiletto nude și o pereche de cercei lungi. Părul a fost strâns într-o coadă de cal, pentru un look simplu, perfect pentru zi. Nu a renunțat nici la masca de protecție în momentul în care a vizitat Târgul de Artă de la Madrid.

Regele Felipe nu a fost mai prejos la capitolul vestimentație. Acesta a fost văzut într-un costum gri, cu cămașă albă, cravată de mătase și pantofi maro.

Cum a ajuns jurnalista Letizia să fie regina Spaniei

Soţia lui Felipe al VI-lea al Spaniei, Letizia a devenit, din 2014, regina Spaniei, după ce regele Juan Carlos I a abdicat, iar soţul ei a devenit rege. Există câteva aspecte din trecutul său care nu fac, însă, onoare unei persoane de rangul său.

Letizia Ortiz Rocasolano este considerată una dintre cele mai elegante capete încoronate din monarhiile europene. Înainte de a se căsători cu Felipe, ea a lucrat pentru filiala spaniolă a postului internaţional de ştiri CNN. Din tinereţea Letiziei n-au lipsit, după cum a scris presa internaţională, nici scandalurile sexuale, nici pasiunea pentru alcool, nici fotografiile indecente.

Citește și: Cea mai scumpă rochie de mireasă purtată vreodată de o prințesă europeană. Cum arată creația de șase milioane de lire

Waldo Saavedra şi Letizia ar fi devenit prieteni în anul 1996, atunci când ea locuia în Guadalajara (Mexic) şi lucra la publicaţia locală Siglo XXI. Potrivit celor de la The Times, la acea vreme Letizia se iubea cu Fernando Olvera, care era cântăreţ şi bun prieten cu Waldo. Cu toate acestea, pictorul a recunoscut public că în acea vreme se îndrăgostise de actuala Regină a Spaniei.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri