Roberto Cavalli
Actualitate

Roberto Cavalli / Profimedia Images

Roberto Cavalli a devenit tată la 82 de ani. Iubita lui, mai tânără cu 45 de ani, i-a dăruit un băiețel

Roberto Cavalli, celebrul creator de modă italian, în vârstă de 82 de ani, a devenit tată din nou, după ce iubita lui, în vârstă de 37 de ani, i-a dăruit cel de-al șaselea copil.

Roberto Cavalli, despre care se spune că are o valoare estimată la 400 de milioane de lire sterline, a devenit tată pentru a șasea ora, iubita lui, Sandra Nillson, a născut un băiețel.

Roberto Cavalli

Citește și: Bradley Cooper, un tătic model. Poze de paparazzi alături de adorabila lui fiică de 5 ani, pe străzile din New York

Creatorul de modă, care are deja alți cinci copii din cele două căsnicii eșuate, a dezvăluit că fiul lui va purta numele Giorgio, în memoria tatălui său care a fost împușcat de naziști în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

”Sandra se simte bine”, a spus el, potrivit Mirror.

”Bebelușul, care s-a născut în Florența, în urmă cu o săptămână, e foarte frumos și a fost emoționant să-l văd imediat după ce a venit pe lume”, a mai adăugat el.

Roberto și Sandra au o relație din 2014. Ba mai mult, în 2015, acesta a făcut furori după ce presa internațională a scris că i-a cumpărat iubitei sale o insulă privată în Suedia, țara ei natală.

Citește și: Carla Bruni, doar într-o haină scurtă strânsă în talie și pantofi cu toc cui. Top-model și când nu defilează pe podium

Roberto Cavalli are doi copii din prima căsnicie, cu Silvanella Giannoni, cu care a fost căsătorit din 1964 până în 1974. Acesta are, de asemenea, alți trei copii din cel de-al doilea mariaj, cu Eva Maria Duringe, fost Miss Europa.

Etichete: copil , roberto cavalli , tatăl

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri