rona hartner
Actualitate

Rona Hartner / Foto: Facebook

Rona Hartner se simte mai bine după ce a început tratamentul: "Doctorii mă trimiteau să-mi fac testamentul. Mi-am luat și loc de veci"

Din luna iulie, viața Ronei Hartner s-a schimbat radical, după ce a aflat că are cancer pulmonar în stadiul patru, cu metastaze. A început un drum anevoios și, deși medicii nu i-au dat multe șanse, a decis să lupte cu toate puterile și să încerce totul pentru a se vindeca.

Zilele trecute, Rona Hartner a intrat în direct, prin apel video, la emisiunea lui Cristi Brancu. Cu zâmbetul pe buze și curajoasă, artista s-a arătat încrezătoare în viitor, mai ales că veștile sunt mai bune.

"Boala răspunde extraordinar la ultimul model de citostatice din lume, care nu au niciun efect secundar asupra mea. Ieri am făcut două ore de sport, am mers 7-8 kilometri, am înotat, am un tonus extraordinar. Acest medicament a dat înapoi metastazele, aproape au dispărut și acum merg pe panta bună. Cred că într-o lună opresc tratamentul fără să-mi fi pierdut părul, fără pete pe față, fără nimic. Toți doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul. Am fost cu copilul meu să-mi fac testamentul, să-i las totul. A fost groaznic pentru noi. Am rugat pe toată lumea să se roage pentru mine. Sunt vie și nu era prevăzut, chiar e un miracol", a spus Rona la emisiunea de la Prima Tv.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Rona Hartner, după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul patru: „Am tras ca un măgăruș. Nu a știut nimeni ce greutăți am!”

Rona Hartner a fost paralizată o perioadă, din cauza metastazelor la creier

"Fratele și sora mea s-au urcat în avion și au venit acasă, mama mea stă cu mine o perioadă nedeterminată și pentru ea cred că e cel mai greu. M-a văzut când am avut toată partea stângă a corpului paralizată din cauza unei metastaze pe creier și mă vedea cum urlu că nu puteam să mă dau jos din pat. Parcă aveam 185 de ani. Iar acum mă vede că mă duc la sport. Schimbările sunt foarte rapide și dificil de înțeles. Aparținătorii sunt oameni-victimă. Nu pot să arate cât de mult suferă, iar tu, care ai cancer, nu vrei să fii victimă, nu vrei să te vaiți. E o situație dificilă, toată lumea se zbate să reziste. A fost greu, mi-am cumpărat și loc de veci. Perioada următoare e puțin ciudățică. Trebuie să anulez concertele în continuare, pentru că nu am rezistență fizică. Obosesc după o piesă-două. Oncologul meu insistă să fac mult sport pentru a-mi recăpăta capacitatea pulmonară", a mai declarat artista de 50 de ani, fără să renunțe la zâmbetul larg de pe buze.

A mai avut cancer în 2019

În 2019, Rona a fost diagnosticată cu cancer la colon și ficat, dar a reușit să treacă peste boală și să se întoarcă pe scenă. Acum, maladia a recidivat într-o altă parte a corpului, la plămâni. Actriță și cântăreață apreciată mai ales în Franța, Rona se luptă acum cu un cancer la plămâni în stadiul patru, care are deja și metastaze.

Citește și: Rona Hartner, noi informații de la medici, după ce a aflat că are cancer: “Nu mai am voie să conduc din cauza metastazelor la creier”

Etichete: cancer , rona hartner

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri