World Film Premiere: The Damned United - Outside Arrivals
Divertisment

Photo by Tim Whitby/Getty Images

Susannah, o prezentatoare TV britanică, a mărturisit că e alcoolică: ”De șapte ani de zile merg fac terapie!”

Susannah Constantine, o prezentatoare TV cunoscută în Marea Britanie și un adevărat guru în domeniul modei, a recunoscut că este alcoolică. Timp de șapte ani, ea a păstrat secretă lupta pe care o duce, iar acum a mărturisit că de ani de zile merge la întâlnirile organizate de Alcoolicii Anonimi.


”Nu am mai vorbit despre asta până acum, însă e foarte important. Sunt alcoolică, însă sunt în proces de recuperare. Sunt în recuperare de aproape șapte ani de zile.”, a mărturisit Susannah Constantine, în cadrul unui podcast prezentat de comediantul Tom Price.

'Strictly Come Dancing 2018' - Red Carpet Launch

Citește și: Mădălina Ghenea, dezvăluri inedite: câte limbi vorbește fetița ei, câte kg s-a îngrășat și cum arată apartamentul în care stă

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Fosta prezentatoare a emisiunii ”How to Look Good Naked”, i-a adus un omagiu ”bietului ei soț”, omul de afaceri Sten Bertelsen pentru că a ”suportat-o”.

”Ca dependent, aș vrea să-mi iau toate defectele și să găsesc pe cineva de care să le atașez.”, a mai spus ea.

Am crezut că soțul meu era pasiv-agresiv, dar de fapt, eu eram. Eram furioasă mereu, iar bietul meu soț a trebuit să mă suporte așa.”, a mărturisit prezentatoarea TV. 

Susannah și Sten Bertelsen sunt căsătoriți de 25 de ani și au trei copii împreună, Cece, 16 ani, Esme, 19 și Joe, 21.

Citește și: Rebel Wilson, la plajă cu sora ei, după ce a slăbit 40 de kilograme. Fanii au reacționat: ”Arătați grozav!”

Prezentatoarea TV a mărturisit că a început să bea la 16 ani, iar apoi s-a și drogat, intrând la reabilitare la vârsta de 31 de ani. Au urmat 31 de ani în care a încercat să stea departe de alcool, însă la un moment dat a clacat. Din 2013, însă, ea urmează din nou ședințe de terapie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri