Selma Blair takes her new service dog Scout out to help her run errands in L.A.after graduating from service dog school
Actualitate

Selma Blair și câinele Scout, la cumpărături în Los Angeles. Selma și labradorul englez s-au antrenat mai bine de un an pentru a deveni o echipă certificată. Profimedia

Selma Blair și labradorul ei însoțitor au absolvit școala: „Dacă mă vedeți la pământ, nu vă speriați, Scout e antrenat să mă ajute”

Selma Blair a făcut publice primele imagini cu Scout, câinele însoțitor care o ajută să se deplaseze mult mai ușor, antrenat special pentru a-i fi de folos la echilibru, rezistență și coordonare. După un an și jumătate, cei doi tocmai au absolvit școala pe care au făcut-o pentru a forma o echipă. Selma a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în urmă cu mai bine de trei ani și o bună perioadă s-a deplasat cu ajutorul unui baston. 

Actrița în vârstă de 49 de ani și labradorul englez sunt acum nedespărțiți.

„Scout mă ajută să depășesc obstacole personale, dar și să mă deplasez mai ușor. Este foarte chipeș și prietenos, dar dacă ne vezi împreună pe stradă, zâmbește, dar te rog nu te apropia. Distragerile de orice fel nu-mi fac bine.”

„Acum lucrez la rezistență și coordonare cu ajutorul acestui câine special antrenat pentru asta. Sunt încântată pentru că am această posibilitate acum și mă focusez pe a ieși mai des din casă. Sunt atât de fericită să-l am alături. Vă voi ține la curent cu evoluția noastră. Dacă mă vedeți la pământ, nu vă speriați, Scout știe cum să mă ajute. Vă transmit tututor dragoste și vă urez sărbători fericite!!!! 🦮🐾♥️.”, a încheiat Selma.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Recent, Selma Blair, care se luptă de trei ani cu scleroza multiplă, a primit o veste bună din partea medicilor ei. Transparentă cu fanii săi, pe care i-a ținut la curent și cu zilele bune, dar și cu cele rele, Selma a împărtășit cu ei momentul fericit: a intrat în remisie.

Selma a trecut printr-un transplant de celule stem, chimioterapie, dureri atroce și dizabilitate fizică, însă nu și-a pierdut speranța. Pentru ea și pentru fiul ei, Arthur, actrița luptă în continuare și speră să-și refacă sistemul imunitar. Deși în prezent scleroza multiplă este considerată o boală incurabilă, Selma nu a abandonat bătălia.

Selma Blair, mesaj de susținere pentru Christina Applegate: "Voi fi mereu aici". Amândouă au fost diagnosticate cu scleroză multiplă

Documentarul „Introducing, Selma Blair” despre suferința actriței

„Introducing, Selma Blair” este documentarul despre viața îndrăgitei artiste și despre lupta continuă cu sceleroza multiplă, după diagnosticul primit în 2018 care i-a dat întreaga existență peste cap. „Introducing, Selma Blair” este portretul unei femei puternice, greu încercate, care arată realitatea dură prin care trece de câțiva ani.

Etichete: selma blair

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri