Selma Blair/ Profimedia
Divertisment

Selma Blair/ Profimedia

Selma Blair discută deschis despre lupta ei cu scleroza multiplă: „Bastonul e partenerul meu de dans”

Selma Blair a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în urmă cu patru ani, iar de atunci, actrița a vorbit în nenumărate rânduri despre boala sa, dar și despre instrumentele care o ajută să se descurce în lupta cu această afecțiune. 

Recent, în timpul unui interviu acordat revistei Harper's Bazaar, actrița, cunoscută pentru rolul său din filmul „Cruel Intentions”, în vârstă de 50 de ani, a vorbit despre cum se descurcă cu scleroza multiplă, dezvăluind că bastonul este unul dintre instrumentele care o ajută să-și păstreze echilibrul. 

„Mobilitatea a fost foarte importantă pentru mine toată viața”, a spus ea pentru Harper's Bazaar. „Am fost gimnastă. Întotdeauna mi-am dorit să fiu dansatoare, dar nu am avut niciodată talent. Nici n-am apucat să iau vreo lecție până să-mi fie compromisă mobilitatea. Dar, apoi am început această relație cu bastonul și mi-am dat seama că aș putea să fac tot ce n-am făcut cu ajutorul lui, în ciuda problemelor pe care le am. Asta m-a eliberat foarte mult. Bastonul e partenerul meu de dans”. 

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: Selma Blair și labradorul ei însoțitor au absolvit școala: „Dacă mă vedeți la pământ, nu vă speriați, Scout e antrenat să mă ajute”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Declarațiile actriței vin în urma unei ședințe foto realizate pentru un retail cunoscut în Statele Unite, unde aceasta s-a fotografiat, evident, având alături bastonul.  

„Trebuie să mă simt bine în pielea mea, pentru a le arăta oamenilor că există toate aceste posibilități a de trăi, chiar dacă întâmpini probleme. Moda fost într-adevăr lucrul care m-a făcut să mă simt atrăgătoare. M-a făcut să simt că orice e posibil”, a declarat Selma Blair

Documentar despre suferința Selmei Blair

„Introducing, Selma Blair” este documentarul despre viața îndrăgitei artiste și despre lupta continuă cu scleroza multiplă, după diagnosticul primit în 2018, care i-a dat întreaga existență peste cap. 

Selma Blair este subiectul și protagonista documentarului de-a dreptul tulburător, care reconstituie viața ei de când a primit diagnosticul care a făcut-o să-și reconsidere prioritățile și să o ia de la zero de mai multe ori. „Introducing, Selma Blair" este portretul unei femei puternice, greu încercate, care arată realitatea dură prin care trece de trei ani.

Citește și: Veste extraordinară pentru Selma Blair! După trei ani de luptă cu scleroza multiplă, boala a intrat în remisie

Scleroza multiplă este imprevizibilă și poate afecta sever sistemului nervos central, provocând probleme cu vederea, echilibrul și controlul muscular. Disfonia spasmodică, un simptom al bolii, este cauzată de mișcările involuntare ale laringelui.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri