Sharon Stone attends the Bulgari party in Milano
Actualitate

Sharon Stone la Bulgari Vogue B-Zero1 Aurora Awards, Milan Fashion Week. Profimedia

Sharon Stone, acuzată că a provocat un accident de mașină. Presupusa victimă îi cere actriței 35.000 de dolari

Sharon Stone se află în mijlocul unui proces, după ce a fost dată în judecată pentru un presupus accident de mașină pe care l-ar fi provocat anul trecut în Los Angeles. Dacă este găsită vinovată, actrița ar trebui să-i plătească unei femei daune de 35.000 de dolari. 

Conform documentelor obținute de revista People, Stone este acuzată că a condus într-un mod „nesigur” pe rampa de ieșire a autostrăzii US Route 101 de pe Coldwater Canyon Avenue pe 30 iunie anul trecut, provocând daune materiale și vătămări personale. 

Citește și: Sharon Stone, plimbată cu mașina decapotabilă de fiul mijlociu. Actrița de 66 de ani a strălucit de mândrie în dreapta lui

Plângerea a fost depusă de Amanda Godepski la Curtea Superioară din Los Angeles, care cere daune de 35.000 de dolari. În document este precizat faptul că actrița „deținea, opera, conducea, administra și întreținea cu neglijență un vehicul, cauzând coliziunea prin conducerea prea rapidă pentru condițiile de trafic și făcând o mișcare nesigură de schimbare a benzii de deplasare a reclamantului”. Actrița nu a răspuns încă la acuzații, iar reprezentanții săi nu au comentat situația.

De asemenea, potrivit raportului, Stone este dată în judecată pentru „pierdere salarială, daune materiale, daune generale și pierderi de venituri”, dar și „stres emoțional” și „daune economice” în urma incidentului.

Citește și: Sharon Stone, adevărul despre apariția sa la premiile Oscar din 1992: „Arătam îngrozitor”

Procesul vine în contextul în care Stone a fost recent implicată într-o altă controversă, legată de afirmațiile sale referitoare la presiunea exercitată asupra sa în timpul filmărilor pentru thrillerul din 1993, „Sliver”. Ea susține că a fost îndemnată să întrețină relații intime cu colegul său de platou, Billy Baldwin, de către producătorul de film Robert Evans. 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri