comanda online (1)
Actualitate

Ce a găsit o tânără în comanda cu rochii. / Foto: captură video TikTok

Și-a cumpărat o rochie de pe internet, dar ce a găsit în coletul primit a oripilat-o: "Complet bizar"

În epoca tehnologiei, mai toată lumea face cumpărături online. Produsele dorite sunt la doar câteva clickuri distanță și le poți avea fără să mai petreci ore multe în trafic sau prin magazine. O tânără care și-a comandat o rochie online a rămas uimită când a primit coletul acasă.

O femeie din SUA a cumpărat o ținută de pe un celebru site chinezesc. Când curierul i-a adus acasă rochia dorită, tânăra a fost nerăbdătoare să o probeze, dar nu mică i-a fost mirarea când a văzut ce se afla, de fapt, în cutia de carton.

Anna Elliot a povestit pe TikTok ce i s-a întâmplat, iar clipul ei a devenit viral și a atras și atenția presei internaționale. People a scris despre pățania fetei și incidentul bizar de care zice ea că a avut parte.

În afară de rochia pe care a achiziționat-o, Anna a dat în colet peste alte două obiecte care au făcut-o să transmită rapid o reclamație și către firma de curierat, și către cea de haine: o fiolă cu sânge și o conservă cu fasole roșie.

Citește și: O femeie s-a săturat de vecinul care îi fura tot timpul coletele. Aceasta i-a dat o lecție pe care nu o va uita prea curând

@anna_200.1 @SHEIN is denying that they have anything to do with it. And the @CDC.govOfficial ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

"Tocmai am primit un pachet de haine care conținea și o fiolă cu sânge uman, de la un laborator, care nu avea niciun nume pe ea, niciun cabinet medical trecut, nicio dată. Am sunat la laboratorul de analize și doamna de acolo mi-a zis că încercau să o găsească pentru că fiola a fost rătăcită. Am sunat și la Departamentul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor, pentru că prezintă un risc biologic major, și la șeriful local. Poliția a venit și a luat fiola, o testează și se investighează", a povestit tânăra cum au stat lucrurile. Unele persoane care au văzut clipurile, unul dintre ele cu peste 11 milioane de vizualizări, s-au arătat, însă, sceptici cu privire la veridicitatea celor relatate.

@anna_200.1 Just ordered dresses from SHEIN and the package came with an unidentified human blood sample #foryoupage #fyp #shein #sheinhorrorstories #cdc #biohazard ♬ original sound - Anna Marie

Anna Elliot i-a sfătuit pe toți cei care fac comenzi online să aibă mare grijă atunci când desfac pachetele. Atât compania care a comercializat rochia, cât și cea de curierat au anunțat că pornesc investigații interne pentru a merge pe firul problemei și a încerca să descopere ce s-a întâmplat și dacă lucrurile sunt chiar așa cum le-a povestit fata care a devenit astfel cunoscută online.

Citește și: Lecții de la Petra, o tânără nevăzătoare care știe 6 limbi străine și merge la serviciu cu metroul: “Îi mulțumesc zilnic lui Dumnezeu”

comanda online (2)
Ce a găsit o tânără în comanda cu rochii. / Foto: captură video TikTok

 

 

Etichete: viral , tiktok , colet

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri