Prințesa Charlene și copiii ei, Jacques și Gabriella/ Foto: Instagram
Actualitate

Prințesa Charlene și copiii ei, Jacques și Gabriella/ Foto: Instagram

Și copiii din familii regale fac năzbâtii. Fiica prințesei Charlene și-a tuns fratele înainte de prima zi de școală

Ai crede că puștii care fac parte din familia regală nu fac aceleași năzbâtii ca toți copiii, însă acest lucru nu poate fi mai fals. Dovada o arată fiica prințesei Charlene din Monaco, care și-a tuns fratele înainte cu o zi până la începerea școlii. Reacția soției prințului Albert este delicioasă. 

Într-o postare pe contul său de Instagram, prințesa Charlene le-a arătat fanilor regali cu ce se confruntă ea, înainte ca gemenii Jacques și Gabriella să înceapă școala. În imagine, cei doi copii sunt așezați pe pat, unul lângă celălalt, și au o frizură foarte amuzantă. Explicația? Micuța Gabriella și-a dorit să-și încerce talentul artistic, oferindu-și atât ei, cât și fratelui ei, o nouă tunsoare pentru școală. Ambii aveau bretonul blond ciopârțit, cu multe șuvițe lipsă, și arătau într-un mod comic, care a amuzat-o chiar și pe mama lor. 

„Aștept cu nerăbdare să ajungă la școală luni”, a scris prințesa Charlene la descrierea imaginii postate pe contul de Instagram. „Gabriella s-a tuns pe ea însăși și pe fratele ei”, a completat prințesa.

Citește și: Prințesa Charlene nu se mai ascunde. Soția prințului Albert i-a surprins pe turiștii care au vizitat Palatul din Monaco zilele trecute

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fanii regali nu s-au putut abține și au lăsat o mulțime de comentarii la postarea prințesei: „Îmi place cum arată! Gândește-te că toți frații fac asta la un moment dat”/ „Am pățit și eu asta”. 

Prințesa Charlene s-a întors de curând în Monaco

Întoarcerea prințesei Charlene în Monaco a fost confirmată la începutul lunii martie, după ce a petrecut aproape un an departe de familia ei în timp ce se lupta cu o infecție la urechi, nas și gât. Vestea a fost dată printr-un comunicat transmis de Palat, confirmând și „recuperarea încurajatoare” a acesteia. 

„În acord cu medicii ei şi în condițiile în care convalescența sa este pe calea cea bună, Altețele lor au convenit împreună ca prințesa Charlene să poată să îşi continue de acum înainte convalescența în principat, alături de soțul ei şi de copiii lor. Prințesa Charlene tocmai a revenit în Monaco. Următoarele săptămâni ar trebui să îi permită prințesei să se însănătoşească complet şi să poată să îşi reia progresiv activităţile oficiale. Pentru a facilita vindecarea sa completă, are nevoie de calm şi liniște”, se arată în comunicat.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis prințesa Charlene prințului Albert cu ocazia aniversării lor. Nimeni nu se aștepta la aceste cuvinte

Prințesa Charlene, în vârstă de 44 de ani, a fost internată într-un spital din apropiere de Monaco în luna noiembrie, soțul ei dezvăluind în decembrie că „se recuperează într-o manieră satisfăcătoare și liniștitoare”. Prințul Albert și copiii au vizitat-o ​​pe aceasta la unitatea de tratament în timpul sărbătorilor de Crăciun.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri