Meghan Markle și prințul Harry
Actualitate

Meghan Markle și prințul Harry / Profimedia Images

Solicitarea făcută de prințul Harry și de Meghan Markle după "urmărire aproape catastrofală cu paparazzii”. S-au lovit de un refuz

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au susținut că au fost implicați într-un incident "aproape catastrofal" cu paparazzii, iar acum, după ce au apărut voci care au spus că n-a fost atât de grav precum au povestit ei, aceștia au luat o decizie.

Concret, ducii de Sussex au solicitat reprezentanților agenției foto să le pună la dispoziție filmările și fotografiile pe care le-au surprins în acea seară.

Citește și: Răsturnare de situație după ce s-a spus că Harry și Meghan au fost implicaţi într-o "urmărire aproape catastrofală”. Ce spune Poliția

Potrivit Page Six, care citează surse TMZ, aceștia și-au justificat cererea prin faptul că au nevoie de imagini pentru a-și îmbunătăți securitatea.

„Am cerut reprezentanților agenției foto să ne pună la dispoziție toate copiile fotografiilor și filmărilor care au fost făcute în acea seară, când cuplul a plecat de la evenimentul din New York și a fost urmărit de papparazzi câteva ore”, au explicat avocații lor într-o scrisoare pe care au trimis-o agenției.

Avocații companiei au reacționat imediat, iar răspunsul nu a fost cel mai plăcut pentru ducii de Sussex: „În America, după cum sunt sigur că știți, proprietățile aparțin celor care le dețin, adică proprietarilor. Terții nu pot cere, pur și simplu, să li se dea, așa cum poate fac Regii”.

Această declarație vine la scurt timp după ce reprezentanții agenției au negat vehement incidentul în care au fost implicați Meghan și Harry.

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry, la primul eveniment public după încoronarea lui Charles. Ducesa de Sussex, într-o rochie fără mâneci

„Potrivit fotografilor prezenți, nu au existat aproape coliziuni sau aproape accidente în timpul acestui incident.”, au spus ei, adăugând: „Fotografii prezenți au spus că n-au simțit niciun moment că Harry sau Meghan sunt în pericol în vreun moment”.

Declarațiile făcute de taximetristul cu care au călătorit prințul Harry și Meghan Markle

Într-un interviu acordat celor de la The Washington Post, Sukhcharn Singh, poreclit "Sunny", un șofer de taxi originar din India, a povestit cum a fost abordat de garda de corp a ducilor pentru a-i duce la destinație și ce s-a întâmplat în timpul cursei. Meghan, Harry și Dora, mama fostei actrițe, au coborât din SUV-ul cu care au plecat de la evenimentul la care ducesa a fost premiată în New York, dar, considerându-se sufocați și acaparați de paparazzi, au mers la o secție de poliție și s-au adăpostit acolo, până s-a născut ideea de a-și continua drumul cu un taxi.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, extrem de supărați după incidentul din NY. Nu au fost contactați de niciun membru al familiei regale

printul harry si meghan markle
Prințul Harry, Meghan Markle și mama acesteia, într-un taxi în New York, "vânați" de paparazzi / Foto: Profimedia

"Vrei o cursă?", a fost întrebarea cu care Sunny a fost abordat în jurul orei 23, în afara unei secții de poliție din New York. În mașină s-au urcat bodyguardul, prințul Harry, Meghan Markle și mama acesteia. Șoferul spune că a observat că erau urmăriți de două mașini: "Veneau după noi și se apropiau de mașină. Ne pozau când ne opream în trafic și ne filmau". 

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry, la primul eveniment public după încoronarea lui Charles. Ducesa de Sussex, într-o rochie fără mâneci

Șoferul a mai spus și că a avut impresia că grupul fusese urmărit de fotografi înainte de a se urca în mașina lui. După câteva minute de mers cu taxiul, garda de corp a ducilor a început să se îngrijoreze și i-a cerut șoferului să se întoarcă la secția de poliție, crezând că sunt prea expuși. În plus, nu a vrut ca locația lor finală să fie cunoscută. Singh estimează că întreaga cursă a durat 10 minute.

"Nu aș numi-o urmărire. Nu am simțit nicio clipă că aș fi fost în pericol. Nu a fost ca o urmărire ca în filme. Ei erau tăcuți, dar păreau speriați, însă este vorba despre New York - e sigur", a mai spus șoferul de taxi.

Etichete: harry , meghan , urmarire

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri