Vanessa Bryant/ Profimedia
Actualitate

Vanessa Bryant/ Profimedia

Soția lui Kobe Bryant a dezvăluit ce va face cu banii câștigați în urma procesului intentat după moartea soțului ei. Suma este uriașă

Vanessa Bryant, soția regretatului jucător de baschet Kobe Bryant, care și-a pierdut viața în urma unui accident aviatic, a dezvăluit ce va face cu suma de 16 milioane de dolari primită ca daune pentru fotografiile cu soțul și fiica ei de la locul unde cei doi și-au pierdut viața. 

Soția lui Kobe Bryant a dat în judecată angajații districtului Los Angeles, după ce aceștia ar fi împărtășit imagini grafice ale scenei accidentului cu persoane neautorizate. Kobe, fiica lor, Gianna, și alți șapte oameni au murit în accidentul de elicopter. 

Atât Vanessa, cât și Chris Chester, a cărui soție, Sarah, și fiica lor de 13 ani, Payton, și-au pierdut viața în teribilul accident, au fost devastați când au auzit că imaginile circulă pe internet și au inițiat un proces pentru a remedia situația. Vanessa a primit daune în valoare de 16 milioane de dolari, iar Chris a primit, la rândul lui, 15 milioane de dolari. 

Citește și: Vanessa, văduva lui Kobe Bryant, scandal uriaș cu mama ei. Femeia a izbucnit în lacrimi: ”M-a dat afară din casă!”

Potrivit avocatului văduvei lui Kobe, aceasta a decis să doneze toată suma către Fundația Sportivă Mamba și Mambacita, pentru „a aduce o lumină asupra moștenirii lui Kobe și Gigi”, relatează Los Angeles Times. Organizația a fost înființată de Kobe Bryant după retragerea sa în 2016, și ajută cu bani și programe sportive tinerii sportivi din comunitățile defavorizate.

Vanessa Bryant a suferit atacuri de panică după ce a aflat că fotografiile au fost făcute publice

După ce fotografiile de la locul prăbușirii elicopterului au fost făcute publice de către adjuncții șerifului din Los Angeles, Vanessa, în vârstă de 40 de ani, a declarat că a suferit atacuri de panică. 

Citește și: Prima declarație a Vanessei Bryant, după accidentul tragic în care Kobe și Gianna și-au pierdut viața

„Am ieșit din casă și am fugit în altă parte, astfel încât fetele să nu mă poată vedea. Am vrut să fug și să țip. Nu vreau să văd niciodată aceste fotografii. Vreau să-mi amintesc de soțul meu și de fiica mea așa cum erau”, a declarat Vanessa. Femeia susține că s-a simțit „orbită, devastată, rănită și trădată” atunci când a aflat că aceste fotografii au fost distribuite și trăiește cu teamă în fiecare zi că aceste imagini ar putea apărea pe rețelele sociale.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri