Divertisment

Vanessa Bryant si familia sa au suferit o pierdere de neimaginat dupa ce elicopterul, in care sotul sau, Kobe, si fiica Gianna se aflau, s-a prabusit.

Prima declaratie a Vanessei Bryant, dupa accidentul tragic in care Kobe si Gianna si-au pierdut viata

Vanessa Bryant si familia sa au suferit o pierdere de neimaginat dupa ce elicopterul, in care sotul sau, Kobe, si fiica Gianna se aflau, s-a prabusit.

Vanessa si-a luat cateva zile pentru a face un comentariu cu privire la tragedia care i-a indurerat familia. Zilele acestea, ea si-a facut public contul de Instagram si a schimbat fotografia veche pe care o avea la profil cu o imagine in care sunt Kobe si Gianna.

De asemenea, ea a postat o fotografie de familie, scriind: "Suntem complet devastati de pierderea brusca a sotului meu adorabil, Kobe- uimitorul tata al copiilor nostri; si frumoasa mea, dulcea Gianna- o fiica iubitoare, atenta, minunata si o sora uimitoare pentru Natalia, Bianka si Capril. Nu exista suficiente cuvinte pentru a descrie durerea noastra in acest moment. Ma bucur sa stiu ca Kove si Gigi erau amandoi atat de indragiti. An fost binecuvantati sa ii avem in vietile noastre. Mi-as dori sa fie aici cu noi pentru totdeauna. Ei au fost binecuvantarile noastra frumoase luate prea curand de langa noi".

Sotia lui Kobe a mai scris faptul ca Mamba Sports Foundation va veni in ajutorul famiilor celor pierduti in tragicul accident.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri