Divertisment

Vanessa Bryant si familia sa au suferit o pierdere de neimaginat dupa ce elicopterul, in care sotul sau, Kobe, si fiica Gianna se aflau, s-a prabusit.

Prima declaratie a Vanessei Bryant, dupa accidentul tragic in care Kobe si Gianna si-au pierdut viata

Vanessa Bryant si familia sa au suferit o pierdere de neimaginat dupa ce elicopterul, in care sotul sau, Kobe, si fiica Gianna se aflau, s-a prabusit.

Vanessa si-a luat cateva zile pentru a face un comentariu cu privire la tragedia care i-a indurerat familia. Zilele acestea, ea si-a facut public contul de Instagram si a schimbat fotografia veche pe care o avea la profil cu o imagine in care sunt Kobe si Gianna.

De asemenea, ea a postat o fotografie de familie, scriind: "Suntem complet devastati de pierderea brusca a sotului meu adorabil, Kobe- uimitorul tata al copiilor nostri; si frumoasa mea, dulcea Gianna- o fiica iubitoare, atenta, minunata si o sora uimitoare pentru Natalia, Bianka si Capril. Nu exista suficiente cuvinte pentru a descrie durerea noastra in acest moment. Ma bucur sa stiu ca Kove si Gigi erau amandoi atat de indragiti. An fost binecuvantati sa ii avem in vietile noastre. Mi-as dori sa fie aici cu noi pentru totdeauna. Ei au fost binecuvantarile noastra frumoase luate prea curand de langa noi".

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Sotia lui Kobe a mai scris faptul ca Mamba Sports Foundation va veni in ajutorul famiilor celor pierduti in tragicul accident.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri