Divertisment

Vanesa Bryant si-a pierdut in mod tragic sotul, pe Kobe, si pe fiica lor de 13 ani intr-un accident de elicopter.

5 lucruri de stiut despre Vanessa Bryant, sotia lui Kobe. Prin ce incercari au trecut impreuna

Vanesa Bryant si-a pierdut in mod tragic sotul, pe Kobe, si pe fiica lor de 13 ani intr-un accident de elicopter.

S-a speculat ca sotia starului se afla si ea alaturi de cei doi, insa adevarul este ca nu toti membrii familiei erau in elicopter. Sotia lui Bryant, Vanessa, alaturi de trei dintre fiicele lor, Natalia, Bianca si nou-nascutul Capri au ramas la resedinta familiei. Singura care l-a insotit a fost Gianna Maria, care era o jucatoare de bachet cu mare potential.

Ce trebuie sa stii despre Vanessa Bryant

Vanessa Cornejo Urbieta s-a nascut pe 5 mai 1982. In ciuda faimei sotului ei, frumoasa bruneta este o prezenta discreta. Are 1,9 milioane de urmaritori pe Instagram, dar contul ei este privat.

In 2001, Vanessa i-a spus "DA" lui Kobe. Jucatorul NBA a marturisit mai tarziu ca si-a cunoscut sotia in 1999. Avea 21 la acea vreme, iar ea 17. Potrivit E! True Hollywood Story, sportivul a cerut-o in casatorie la sase luni dupa ce s-au intalnit si nu au semnat un acord prenuptial.

Casatoria lor a supravietuit si in urma unui proces de agresiune sexuala. Kobe a fost acuzat ca a violat o angajata a unui hotel in 2014. Cu toate acestea, el a spus ca relatiile au fost consimtite si si-a cerut scuze ca a inselat-o pe sotia sa. In septembrie 2004 au fost incepute demersurile legale impotriva jucatorului de baschet, dar procesul a fost oprit dupa ce femeia si-a retras plangerile.

Sapte ani mai tarziu, Vanessa a depus actele de divort. Ea spunea ca motivul despartiri sunt "diferentele ireconciliabile", insa, in 2013, cuplul a anuntat ca s-a renuntat la proces. Pe vremea aceea aveau doua fetite, iar in 2016, respectiv 2019, familia Bryant s-a marit cu inca doua.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri