Ea e tânăra acuzată că minte că e însărcinată, pentru că avea o burtică mult prea mică
Actualitate

Ea e tânăra acuzată că minte că e însărcinată, pentru că avea o burtică mult prea mică / Captură video TikTok

Tânără de 20 de ani, acuzată că minte că e însărcinată, pentru că avea burtica prea mică: ”E doar balonată!”

O tânără în vârstă de 20 de ani, însărcinată în șapte luni, a avut o burtică de gravidă atât de mică, încât atunci când și-a etalat-o în toată splendoarea, mai mulți internauți au acuzat-o că minte că e însărcinată și au spus că e doar balonată. 

Sofia Cavaccini, o tânără în vârstă de 20 de ani, a devenit mamă pentru prima oară în luna martie a acestui an, când a adus pe lume o fetiță. Înainte de a naște, însă, ea a devenit ținta unor comentarii răutăcioase din partea internauților, care au acuzat-o că minte că e însărcinată.

Citește și: Burtica proeminentă a lui Meghan Markle, "vedeta" celei mai recente apariții tv. Senină și strălucitoare, ducesa a fost toată un zâmbet

Mândră de faptul că nu a acumulat multe kilograme în timpul sarcinii, tânăra a făcut publice imagini în care și-a etalat burtica care era aproape insesizabilă. Acest lucru i-a determinat, însă, pe fani să se îndoiască de faptul că ar fi însărcinată.

@sofiacavacini

Posting next update in 2 weeks! ##fyp ##foryou ##pregnancy ##pregnant ##36weekspregnant ##babybump

♬ Lights Are On - Tom Rosenthal

Videoclipul inedit, care conținea imagini cu burtica în diferite etape ale sarcinii, a fost făcut public pe TikTok și a devenit rapid viral, fiind urmărit de peste 3,5 milioane de persoane.

Așa arăt eu după cină”, a comentat cineva, în timp ce alți fani n-au ezitat să o critice: ”Încetează să te mai prefaci.”, ”Nu e însărcinată, e doar balonată!”, au fost alte comentarii lăsate de fani.

Citește și: Imaginea publicata de Dana Rogoz la o saptamana de la nastere. Cum arata vedeta acum

În ciuda faptului că a fost criticată dur de unii dintre internauți, Sofia a născut o fetiță perfect sănătoasă, în luna martie a acestui an, ce poartă numele Serafina.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: sarcina , sofia cavacini

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?