Marie, tânăra trimisă acasă de la serviciu
Actualitate

Marie, tânăra trimisă acasă de la serviciu / Captură video TikTok

Tânăra trimisă acasă pe motiv că poartă o ținută provocatoare a pățit-o din nou. Cum s-a îmbrăcat de această dată

Marie, o tânără cunoscută pe TikTok sub numele NotMarieDee, a făcut furori pe rețelele sociale săptămâna trecută, când a povestit că a fost trimisă acasă de la serviciu, șefii ei considerând că poartă o ținută nepotrivită. Acum, însă, ea a trecut prin același coșmar.

Dacă săptămâna trecută, aceasta a povestit că a fost trimisă acasă de la job pentru că purta o bluză cu un decolteu în V, acum, aceasta a trecut printr-o nouă situație jenantă.

@notmariedee

This is getting ridiculous.

♬ original sound - NotMarieDee

Mai exact, tânăra a venit la birou îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată, ce nu avea vreun decolteu. Șefii de la Resurse Umane, însă, au considerat că ținuta ei este provoatoare, motiv pentru care au trimis-o din nou acasă.

Citește și: O tânără a fost trimisă acasă de la job după ce șefii i-au reproșat că poartă o ținută indecentă: ”Ar trebui să-mi dau demisia?”

Într-un nou videoclip postat pe contul personal de socializare, aceasta a povestit prin ce a trecut.

”Dragilor, mi s-a întâmplat din nou. Am fost trimisă acasă din cauza ținutei mele. De această dată șefa de la HR s-a apropiat de mine și mi-a spus <<Îmi pare rău, dar nu poți purta asta la birou, distrage atenția.>>”, a povestit tânăra.

Videoclipul a fost văzut de mai bine de 23 de milioane de ori și a adunat peste 2,5 milioane de aprecieri.

Citește și: ”Cea mai frumoasă fată din lume”, apariție nonconformistă la un event din Paris. Ținuta aleasă de model a întors toate privirile

La fel ca și data trecută, mulți dintre internauți n-au înțeles ce e atât de provocator la ținuta ei.

”Sunt șefă la HR și cred că ținuta ta este profi și elegantă.”, i-a scris o tânără, în timp ce o altă persoană a comentat: ”Sigur e supărată pe tine, ar trebui să verifici asta.”,

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri