Shirls Larson
Actualitate

Shirls Larson, dată afară de la sala de sport pentru felul în care se îmbracă și pozează. / Foto: Instagram

Dată afară din sala de sport din cauza ținutelor sumare purtate la antrenamente. "Mi-au spus că pozele mele sunt lipsite de bun-gust"

O tânără care este model fitness spune că a fost dată afară din sala de sport pe care o frecventa de șase ani pentru că postează pe Instagram "imagini lipsite de bun-gust".

Shirls Larson susține că i-a fost interzis accesul la sala din orașul ei natal, deși mergea acolo de ani buni, în urma pozelor pe care le face în timpul orei de sport și pe care mai apoi le postează pe Instagram, unde e urmărită de aproape 70.000 de oameni.

Citește și: Și-a surprins neplăcut tatăl când i-a arătat costumul ei de Halloween. Internauții au criticat-o: “Nu îi e rușine să se îmbrace așa în fața lui?”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Surprinsă în timp ce-și făcea selfie-uri în mijlocul antrenamentelor, pe care obișnuia să le și filmeze, reprezentanții sălii au decis să-i întrerupă abonamentul, deși era o clientă fidelă, pe motiv că promovează un comportament vulgar cu care nu vor să se asocieze. Într-o postare pe Twitter, citată de Daily Star, bruneta a scris: "M-au dat dat afară din mica sală de sport din orașul meu natal, unde eram membră de șase ani, pentru că făceam poze lipsite de bun-gust".

Fanii ei au sărit să-i ia apărarea și cred că aceasta a fost dată afară din sală pentru că este prea sexy. Shirls se îmbrăca mereu la antrenamente în cele mai scurte și mulate țiute de sport, lucru care s-ar fi schimbat la noua sală pe care a ales-o acum.

Citește și: O profesoară de desen, criticată pentru felul în care se îmbracă la școală. Tinerei îi place să-și evidențieze formele voluptoase

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri