Charlene de Monaco
Actualitate

Charlene de Monaco, prima reacție după ce a fost externată din spital / Getty Images

Tatăl prințesei Charlene de Monaco, adevărul despre starea ei de sănătate: ”E foarte vulnerabilă!”

Prințesa Charlene de Monaco se află, în continuare, într-un loc secret, departe de Monaco, unde primește îngrijiri medicale. Iar tatăl acesteia, Mike Wittstock, în vârstă de 75 de ani, a rupt tăcerea și a oferit detalii despre starea ei de sănătate.

Despre prințesa Charlene de Monaco s-a vorbit mult timp în ultimele luni, iar acum, la mai bine de o lună de zile de când s-a întors din Africa de Sud, tatăl acesteia a mărturisit că este ”foarte vulnerabilă din cauza numeroaselor intervenții medicale pe care le-a suferit”. Acesta a subliniat, de asemenea, că va reveni în curând, și mai puternică.

Citește și: Prințul Albert de Monaco, decizie drastică în timp ce Charlene se recuperează într-o locație secretă. Ce se întâmplă cu gemenii lor

Charlene, soția prințului Albert de Monaco, s-a întors în Monaco la începutul lunii noiembrie, după ce o infecție ORL a ținut-o blocată în Africa de Sud mai bine de opt luni. La scurt timp, însă, prințul Albert a mărturisit că soția sa se recuperează într-o locație secretă, departe de Monaco, fiind obosită fizic și psihic.

Wittstock, în vârstă de 75 de ani, trăiește în provincia Gauteng din Africa de Sud și a dezvăluit de curând că n-a putut să-și vadă fiica în perioada în care aceasta s-a aflat pe teritoriul african, din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și: Prinţul Albert de Monaco, reacție după ce s-a spus că soţia sa, Charlene, ar avea o boală incurabilă și că ar exista probleme în mariaj

”Nu am vrut să o pun în pericol, ea a fost supusă multor intervenții, e foarte vulnerabilă.”, a precizat acesta la News 24, potrivit Daily Mail.

Acesta a mărturisit, însă, că au vorbit frecvent la telefon și a subliniat că are o relație foarte bună cu Charlene.

Prințesa Charlene de Monaco s-a întors acasă după opt luni 

Plecată în țara natală pentru a participa la o campanie împotriva braconajului rinocerilor, fosta înotătoare olimpică s-a ales cu o complicată infecție ORL pentru care a avut nevoie de operație, de vizite repetate la spital și care a pus-o în imposibilitatea de a zbura. După ce s-a refăcut, aceasta s-a întors în Monaco în dimineața zilei de 8 noiembrie.

printesa charlene de monaco
 

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, prima reacție după ce a ajuns pe patul de spital. Ce a postat pe rețelele sociale 

Conform Nice-Matin, aceasta a fost așteptată de soț și de gemenii Jaques și Gabrielle, care au întâmpinat-o cu un mare buchet de flori. Familia regală s-a urcat apoi într-un elicopter și a zburat spre Monaco.

Charlene și Albert de Monaco au împreună doi copii gemeni de șase ani, în timp ce prințul mai are doi copii ilegitimi și se află în mijlocul unui nou scandal de acest gen. Gurile rele spun că prințesa a preferat să-și prelungească șederea în Africa pentru a nu da ochii cu cel acuzat că a făcut un copil din flori în 2005, pe când era deja într-o relație cu ea, însă informațiile medicale au dezvăluit că Charlene a contractat o infecție ORL pentru care a și avut nevoie de câteva operații.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri