familia regala de monaco
Divertisment

Prințesa Charlene, prințul Albert și gemenii lor, Jaques și Gabrielle / Foto: Getty Images

Prințul Albert de Monaco, decizie drastică în timp ce Charlene se recuperează într-o locație secretă. Ce se întâmplă cu gemenii lor

Prințul Albert de Monaco a luat decizii drastice în ceea ce privește educația copiilor săi și ai prințesei Charlene. În timp ce aceasta se recuperează într-o locație secretă, departe de Monaco, el a decis ca gemenii lor, Gabriella și Jaques, să nu mai meargă la școală.

Într-un interviu pentru Paris Match, prințul Albert de Monaco a confirmat faptul că gemenii Jaques și Gabriella, în vârstă de șase ani, vor învăța la palatul din Monaco, în timp ce mama lor se recuperează.

”Jaques și Gabriella sunt educați acum la palat.”, a dezvăluit prințul Albert de Monaco, în vârstă de 63 de ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Prințesa Charlene a plâns la nunta cu Prințul Albert. „Toată această tensiune a fost covârșitoare”

Acesta a precizat, de asemenea, că gemenii, care își vor sărbători ziua de naștere pe 10 decembrie, nu sunt singuri.

”Avem o clasă mică la Palat. Nu sunt singur, învață alături de patru dintre prietenii lor, doi băieți și două fete și am chemat profesorii pe care-i aveau la școală.”, a mai precizat acesta.

De asemenea, el a dezvăluit că gemenii au fost școliți acasă și anul trecut, în timpul pandemiei de coronavirus.

Citește și: Prinţul Albert de Monaco, reacție după ce s-a spus că soţia sa, Charlene, ar avea o boală incurabilă și că ar exista probleme în mariaj

Prințul Jaques și prințesa Gabriella sunt înscriși la școala privată din Monaco L'Institution François d’Assise-Nicolas Barré .

Prințesa Charlene de Monaco s-a întors acasă după opt luni 

Plecată în țara natală pentru a participa la o campanie împotriva braconajului rinocerilor, fosta înotătoare olimpică s-a ales cu o complicată infecție ORL pentru care a avut nevoie de operație, de vizite repetate la spital și care a pus-o în imposibilitatea de a zbura. După ce s-a refăcut, aceasta s-a întors în Monaco în dimineața zilei de 8 noiembrie.

printesa charlene de monaco
 

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, prima reacție după ce a ajuns pe patul de spital. Ce a postat pe rețelele sociale 

Conform Nice-Matin, aceasta a fost așteptată de soț și de gemenii Jaques și Gabrielle, care au întâmpinat-o cu un mare buchet de flori. Familia regală s-a urcat apoi într-un elicopter și a zburat spre Monaco.

Charlene și Albert de Monaco au împreună doi copii gemeni de șase ani, în timp ce prințul mai are doi copii ilegitimi și se află în mijlocul unui nou scandal de acest gen. Gurile rele spun că prințesa a preferat să-și prelungească șederea în Africa pentru a nu da ochii cu cel acuzat că a făcut un copil din flori în 2005, pe când era deja într-o relație cu ea, însă informațiile medicale au dezvăluit că Charlene a contractat o infecție ORL pentru care a și avut nevoie de câteva operații.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri