Sofiia Karkadym, o nouă reacție după despărțire
Actualitate

Sofiia Karkadym, o nouă reacție după despărțire / Profimedia Images

”Telenovela” dintre britanicul care și-a părăsit familia și refugiata din Ucraina continuă: ”Îl iubesc, regret că l-am rănit!”

Despărțirea de britanicul care și-a părăsit familia de dragul ei i-a schimbat complet viața refugiatei din Ucraina. Fără bani și fără să cunoască pe nimeni, Sofiia Karkadym, în vârstă de 22 de ani, a decis să se întoarcă acasă, fiind văzută în aeroportul din Manchester.

Potrivit unor surse citate de Mirror, refugiata din Ucraina care a fost părăsită de Tony Garnett, în urmă cu mai bine de o săptămână, a decis să se întoarcă în țara natală după ce l-a implorat pe britanic să o primească înapoi, însă el a refuzat vehement.

Citește și: Reacția unei refugiate din Ucraina, acuzată că a fugit cu soțul unei britanice: “Nu am furat pe nimeni. A fost decizia lui”

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

După patru luni de relație, Sofiia Karkadym și Tony Garnett, care și-a părăsit familia pentru a începe o poveste cu refugiata, s-au despărțit. În ciuda insistențelor ei de a face pace cu agentul de pază în vârstă de 30 de ani, acesta nu s-a lăsat înduplecat, motiv pentru care tot ce i-a mai rămas tinerei a fost să se întoarcă acasă.

”Mi-am cumpărat bilet să mă întorc acasă, dar nu renunț la Tony. Dacă va vrea să ne împăcăm, ceea ce sper să se întâmple, voi reveni. Nu există un alt bărbat pentru mine și i-am cerut să nu se întâlnească cu alte femei, poate că vom reuși să ne rezolvăm neînțelegerile.”, a dezvăluit Sofiia pentru Daily Mail.

Citește și: O refugiată din Ucraina, clipuri virale pe TikTok, în care arată cum a fost primită în România. Tânăra, cazată într-o sală de sport

”Îl iubesc pe Tony mai mult decât v-ați putea imagina. I-am spus că regret că l-am rănit.”, a mai dezvăluit tânăra.

Sofiia Karkadym si tony garnett
Ucraineanca Sofiia și britanicul Tony / Foto: Instagram

Tony Garnett, în schimb, bărbatul care a renunțat la soția și la cele două fiice ale lui pentru a începe această relație, a rămas ferm în privința deciziei: ”Nu poți să zici că n-am suflet. Îmi pare rău pentru ea. Însă relația noastră a ajuns la final. Sper ca într-o zi să fim prieteni. Am vorbit cu ea și i-am spus că nu există posibilitatea să ne împăcăm.”, a mărturisit bărbatul.

Citește și: Visul de iubire s-a spulberat. Britanicul și ucraineanca pentru care și-a părăsit familia s-au despărțit: ”A fost o greșală!”

Lorna Garnett, prima reacție după ce britanicul s-a despărțit de amantă

De cealaltă parte, Lorna Garnett, fosta soție a agentului de securitate, a vorbit despre informația care a făcut înconjurul lumii și a mărturisit că nu-l va primi înapoi pe Tony ”nici într-un milion de ani.”

Lorna și Tony Garnett
Lorna și Tony Garnett erau împreună de 10 ani. / Foto: Profimedia

”A renunțat la noi. Nu poate să se apropie de mine pentru că am cerut un ordin de restricție, nu și-a văzut copiii. E greu să empatizez cu el. Am știut că se va termina așa.”, a spus femeia, care a explicat, de asemenea, că singura preocupare a ei este creșterea celor doi copii.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri