Lisa Marie Presley și fiica ei/ Profimedia
Actualitate

Lisa Marie Presley și fiica ei/ Profimedia

Ultima fotografie cu Lisa Marie Presley și fiica ei. Riley Keough a postat un mesaj sfâșietor după înmormântare: „Frumoasa mea mamă”

Fiica Lisei Marie Presley a făcut publică ultima fotografie pe care a realizat-o împreună cu mama ei, înainte ca aceasta să se stingă din viață la vârsta de 54 de ani. Riley Keough a scris un mesaj sfâșietor în dreptul imaginii, emoționându-i pe toți fanii mamei sale. 

„Mă simt binecuvântată să am o fotografie cu ultima dată când am văzut-o pe frumoasa mea mamă”, a scris Riley Keough în dreptul fotografiei în care apare alături de Lisa Marie Presley. 

Citește și: Fiicele cântăreței Lisa Marie Presley, ”prea traumatizate” după moartea mamei lor. Ce se întâmplă cu ele la aproape o săptămână

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Actrița în vârstă de 33 de ani se afla alături de mama sa la un restaurant, atunci când a fost realizată fotografia. Cele două au fost surprinse zâmbind larg, semn că iubeau să petreacă timpul împreună. Moartea tragică a Lisei a avut loc pe 12 ianuarie, după ce a intrat în stop cardiac acasă și a a fost transportată de urgență la spital. 

În imagine, Lisa Marie era îmbrăcată într-un costum negru elegant și își purta părul brunet în bucle elegante care îi coborau în cascadă pe piept. În același timp, Riley a optat pentru un ansamblu format dintr-un crop top și o fustă de un gri strălucitor.

Citește și: Autopsia fiicei lui Elvis a fost finalizată. Surse spun că Lisa Marie Presley a acuzat dureri severe de stomac înainte de a muri

Mai mult, Lisa Marie devenise bunică cu puțin timp înainte de moartea ei. Riley și soțul ei Ben Smith-Peterson și-au întâmpinat primul copil cu puțin timp înainte ca singura fiică a lui Elvis Presley să se stingă din viață. Dezvăluirea a fost făcută chiar de soțul actriței de 33 de ani, duminică, la înmormântarea Lisei. 

Extrem de copleșită, Riley nu a putut citi discursul pe care l-a pregătit pentru funeraliile mamei ei, rugându-l pe soțul său, cascadorul australian Ben Smith-Peterson, să o ajute. Riley i-a mulțumit mamei sale pentru tot ce a făcut pentru ea.

„Sper să-mi pot iubi fiica așa cum m-ai iubit tu pe mine, așa cum mi-ai iubit fratele și pe surorile mele”, a transmis Riley, la doar o zi după ce a fost văzută cu un copil în brațe, în Graceland. „Îmi amintesc când conduceai, iar eu stăteam în scaunul meu de mașină jucându-mă pe piesele cântate de Aretha. Îmi amintesc de sentimentele plăcute pe care le aveam când mă luai de la școală. Îți mulțumesc că mi-ai arătat că iubirea este singurul lucru care contează în această lume”, remarcând că ea și răposatul ei frate, precum și surorile ei sunt produse ale inimii sale. „Noi suntem tu, tu ești noi. Îți mulțumim că te-ai străduit atât de mult pentru noi toți”, a conchis Keough.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri