verigheta
Actualitate

O verighetă găsită pe plajă nu i-a adus fericire femeii căreia îi aparținuse. / Foto: Shutterstock

Un bărbat care a găsit o verighetă pe plajă, șocat de răspunsul dat de femeia căreia îi aparținuse inelul, când a vrut să i-l înapoieze

Un bărbat care a găsit o verighetă pe plajă și-a dorit să facă o faptă bună și s-a străduit să găsească proprietarul inelului pierdut. Nu mică i-a fost mirarea când, atunci când a descoperit-o pe femeia căreia îi aparținuse, aceasta i-a spus că nu o vrea înapoi.

Steve Andrews, un bărbat căruia-i place să cutreiere plajele cu detectorul lui de metale, a crezut că face un lucru minunat când a început să caute proprietarul unei verighete găsite în nisip, în timpul expedițiilor lui în căutare de metale prețioase. Bărbatul a postat pe un grup de entuziaști de pe Facebook, în ideea că va returna inelul proprietarului de drept, scrie Daily Mail. Pe bijuterie era gravat anul 1989, un indiciu care să-i facă misiunea mai ușoară.

Citește și: O femeie, mama a doi copii, și-a părăsit soțul după o întâlnire cu ”sufletul ei pereche”: ”N-am mai simțit asta pentru nimeni!”

Steve a reușit să dea de femeia căreia îi aparținuse inelul, însă bărbatul nu se aștepta la răspunsul ei. Aceasta i-a spus să arunce verigheta înapoi în mare, pentru că asta făcuse și ea după divorț. "Nu vreau să o mai văd vreodată", a spus femeia despre verigheta care devenise mărturie a căsniciei ei destrămate. 

Citește și: Povestea inelului pe care regele Charles îl poartă de zeci de ani pe degetul mic. L-a primit de la mama lui, regina Elisabeta a II-a

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?