24th Annual Producers Guild Awards - Arrivals
Divertisment

Cash Warren și Jessica Alba sunt căsătoriți din 2008 și au trei copii / Getty Images

Cine este Cash Warren, bărbatul care o face fericită pe Jessica Alba. Cea mai sexy actriță e căsătorită de mai bine de 12 ani

Despre Jessica Alba se spune că este cea mai sexy actriță de la Hollywood și chiar a primit această distincție în 2007, din partea revistei FHM. Totuși, puțini sunt cei care știu că aceasta este căsătorită de mai bine de 12 ani.

Jessica Alba are 39 de ani, este mama a trei coopii și se mândrește și cu o căsnicie fericită, întrucât soțul ei, Cash Warren, îi este alături de mai bine de 12 ani.

Citește și: Jessica Alba a dezvăluit că tatăl ei suferă de cancer de tiroidă. Imaginile neașteptate făcute publice pe Instagram fac furori

Despre Jessica Alba se vorbește mereu, însă soțul ei, Cash, trăiește într-un con de umbră. Acesta lucrează tot în industria filmului, fiind producător și regizor, iar în portofoliul său se regăsesc filme precum ”Fantastic Four” (2005), ”Taxi” (2004) și ”Crips and Bloods: Made in America” (2008). De asemenea, el a lucrat și ca producător pentru mai multe documentare și emisiuni televizate. În plus, a fondat un site prin intermediul căruia vinde șosete și lenjerie intimă.

2020 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - FEBRUARY 09: (L-R) Cash Warren and Jessica Alba attend the 2020 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 09, 2020 in Beverly Hills, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Cash Warren lucrează în industria filmului, însă acest lucru nu este o surpriză pentru nimeni, întrucât tatăl lui este un star la Hollywood. Mai exact, tatăl lui este Michael Warren, un actor cunoscut pentru rolul interpretat în ”Hill Street Blues”.

Citește și: Dieta de vedeta. Ce face Jessica Alba pentru a arata bine si a fi in forma maxima

Jessica Alba și Cash Warren, o căsnicie fericită de mai bine de 12 ani

Jessica Alba l-a cunoscut pe Cash Warren în timp ce lucra ca asistentă a regizorului Tim Story, pe platourile de filmare a ”Fantastic Four”. Atunci, ea era logodită cu Michael Weatherly, însă a decis să pună punct relației. Ulterior, în mai 2008, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse, iar celebra actriță era deja însărcinată cu primul copil.

Citește și: Jessica Alba, abdomen perfect tonifiat dupa 3 nasteri. Cum arata in bustiera si colanti mulati

Acum, ei au împreună trei copii - Honor Marie, de 12 ani, Haven Garner, de nouă ani și Hayes, care a venit pe lume în decembrie 2017.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri