Divertisment

Shannen Doherty şi soţul ei, Kurt Iswarienko, Foto: Profimedia

O poveste de dragoste adevărată. Cine este bărbatul care i-a fost alături lui Shannen Doherty după ce a fost diagnosticată cu cancer

Cunoscută în special pentru rolul lui Brenda Walsh din Beverly Hills, 90210, Shannen Doherty a șocat fanii în urmă cu câțiva ani, când a dezvăluit că luptă împotriva cancerului de sân. De atunci, actrița în vârstă de 50 de ani a suportat multe tratamente, precum și o perioadă de remisie. Prin toate acestea, ea a avut sprijinul soțului ei, Kurt Iswarienko.

Iată tot ce trebuie să știți despre soțul Shannen Doherty

După un mariaj de un an cu Ashley Hamilton la începutul anilor '90 și o căsătorie de doar nouă luni cu Rick Solomon în 2003, Shannen Doherty și-a găsit în sfârșit sufletul pereche când l-a întâlnit pe fotograful Kurt Iswarienko. Cuplul și-a spus "da" în 2011, pregătirile lor de nuntă devenind și subiectul unul reality show, "Shannen Says".

Asemenea soției sale, Iswarienko face parte din lumea vedetelor de la Hollywood de mai bine de două decenii. Cu toate acestea, el și-a desfășurat activitatea în culise. A fost cameraman și electrician pe platourile de filmare timp de mulţi ani, proiectele sale incluzând filme precum "Clockstoppers", "Pirații din Caraibe: blestemul perlelor negre:, "Grosse Point" și "The Pandora Project".

Astăzi, bărbatul în vârstă de 47 de ani este un fotograf de divertisment la cerere, care a filmat zeci de celebrități, inclusiv Pink, Machine Gun Kelly și Leonardo DiCaprio.

Citeşte şi: Tori Spelling, primele declarații despre divorț. Actrița din ”Beverly Hills, 90210” a recunoscut că nu mai împarte dormitorul cu soțul

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer în 2015

Shannen Doherty and Kurt Iswarienko attend Stand Up To Cancer 2016 at the Walt Disney Concert Hall

La patru ani de la căsătorie, Doherty a primit vestea devastatoare că are cancer la sân. Ea a făcut public diagnosticul în 2016 și, după ce a încercat un tratament anti-estrogen nereușit pentru a micșora tumora, a suferit o singură mastectomie în luna mai a acelui an. În urma operației s-a aflat celulele canceroase s-au răspândit, forțând-o pe Doherty să urmeze chimioterapie și radioterapie la scurt timp după aceea. Din fericire, tratamentele au avut succes și actrița a anunțat cu bucurie că boala a intrat în remisie în 2017.

Ea a continuat să joace în diferite proiecte, unul dintre ele fiind reboot-ul BH90210.

Însă, cum cancerul este o boală imprevizibilă, în 2019 Doherty a aflat că boala ei a revenit. Ea a păstrat totul ascuns de public până la începutul anului 2020, când a dezvăluit că boala s-a metastazat, aflându-se în stadiul patru.

„Nu cred că am realizat încă ce se întâmplă" a recunoscut ea când a împărtășit vestea la "Good Morning America". „Este o pastilă amară de înghițit în multe feluri”.

Kurt Iswarienko a fost cel care i-a dat putere lui Shannen Doherty

Celebrity Social Media Photos!

Căsătoriți de mai bine de un deceniu, Iswarienko a fost cel care a stat alături de actrița bolnavă la fiecare pas. Iar Doherty recunoaște boala i-a afectat partenerul în aceeași măsură în care a afectat-o pe ea.

„Oricine crede singura persoană afectată de cancer este persoana bolnavă greșește. Cancerul schimbă oamenii din viața ta. Și ne-a modelat pe amândoi. Acum privim viața foarte diferit ", a spus ea într-un interviu din 2019 pentru People.

Citeşte şi: Noi detalii despre relația dintre Kanye West și Irina Shayk. Cum intenționează cei doi să-și desfășoare întâlnirile

Vedeta din "Charmed" a recunoscut, de asemenea, că, deși boala ei neîncetată a fost o luptă pentru amândoi, le-a întărit și legătura de cuplu.

Shannen Doherty shares cancer battle

„Cancerul ne-a făcut fim mai uniți. Kurt și cu mine ne privim acum cu un respect atât de profund. El a fost sursa mea de putere în toate modurile posibile și s-a asigurat că știu cât de mult mă iubește și mă prețuiește. Avem acum o apreciere mult mai mare (unul pentru celălalt) și o capacitate mult mai mare de iertare."

 Iubirea și sprijinul lui Iswarienko au avut în mod clar un impact uriaș asupra lui Doherty, care a dezvăluit recent că s-a întors la muncă în ciuda diagnosticului de cancer în stadiul patru.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri