printul harry
Divertisment

În urmă cu aproximativ 15 ani, prințul Harry își etala din plin latura rebelă. / Foto: Profimedia

Prințul Harry a ajuns într-un tufiș cu modelul Nicola McLean, după o petrecere sălbatică: „Cine nu ar vrea să se îmbete cu el”

Prințul Harry este cunoscut pentru trecutul „sălbatic” pe care l-a avut înainte de a se căsători cu Meghan Markle și a deveni un familist convins. Ducele de Sussex a povestit în cartea sa foarte multe lucruri din perioada când era un mare petrecăreț, însă a omis o întâmplare destul de hilară. 

Potrivit declarațiilor modelului britanic Nicola McLean, făcute publice de publicația Mirror, prințul Harry a ajuns într-un tufiș alături de Nicola, după o petrecere în care au consumat foarte mult alcool. Cei doi doi se aflau la aniversarea de 30 de ani a celebrului jucător de rugby James Haskell, în 2015. La petrecere a fost prezent și soțul Nicolei, fostul fotbalist Tom Williams.

Citește și: Prințul Harry recunoaște că a încercat cocaina la 17 ani: "Nu a fost prea distractiv, dar scopul meu era să fiu diferit”

Modelul britanic a declarat că, atunci când a ajuns la petrecere, nu înțelegea de ce casa lui James este înconjurată de securitate. Apoi a aflat că pe lista de invitați se afla și prințul Harry. Nicola a dezvălui că ducele de Sussex știa să se distreze.

„Tom are o afacere în Las Vegas, iar Harry iubește orașul. Ei au început să vorbească și nu s-au mai uitat deloc la cât alcool au consumat. Mi-a plăcut foarte mult de el. L-am cunoscut înainte să o întâlnească pe Meghan, așa că nu știu dacă acum s-au schimbat lucruri, dar el era un tip foarte drăguț”, a povestit modelul, acum în vârstă de 41 de ani. 

„Am băut literalmente atât de multă tequila încât am rămas fără. Apoi Harry și Tom au încercat să găsească o modalitate pentru a merge să mai cumpere. Cei de la securitate nu ne-au lăsat să ieșim, dar ei erau convinși că trebuie să meargă să cumpere tequila. Ca să fiu sinceră, am băut foarte mult, de aia m-am trezit într-un tufiș”, a continuat Nicola. „Încercam să mă grăbesc pentru ca soțul meu să nu vadă cât de beată sunt și am căzut. Harry a venit după mine în tufiș și m-a ridicat. I-am spus ceva de genul: „Nu-i spune lui Tom” și am început amândoi să râdem”.

Citește și: “Băiatul rebel din Harry a murit când a întâlnit-o pe Meghan”. Ce spune un scriitor despre zilele de petrecăreț ale prințului

Nicola a povestit că s-a trezit a doua zi dimineața gândindu-se că a fost un vis, însă atunci când a văzut rochia și-a dat seama că a fost o seară epică. 

„Nu a fost cel mai frumos moment al meu, dar cine nu ar vrea să se îmbete cu prințul Harry?”, spune modelul britanic. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri