model egiptean
Actualitate

Un fotomodel a fost arestat după ce a pozat sexy în fața piramidelor din Egipt. Care e motivația autorităților

Un fotomodel egiptean și fotograful său au ajuns în arestul poliției după ce au făcut o ședință foto lângă o piramidă din apropierea orașului Giza. Tânăra Salma El-Shimy, în vârstă de 26 de ani, și-a etalat formele voluptoase într-o rochie mulată și decoltata, de inspirație antică egipteană.

După ce imaginile au fost făcute publice, autoritățile au intervenit și i-au arestat pe cei doi protagoniști ai ședinței foto. Motivul? Ținuta tinerei este considerată nepotrivită pentru a fi asociată cu un astfel de loc sacru. Apoi, aparent celor doi le-ar fi lipsit și o autorizație pentru a face poze în acel loc, desi s-ar fi… “înțeles” neoficial cu cei de la fața locului.

VEZI SI: Înlocuitori de zahăr. Îndulcitori naturali și artificiali pe care îi poți folosi în cafea sau ceai sau la prepararea dulciurilor

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

“Oricine dă dovadă de neglijență în ceea ce privește antichitatea și civilizația unică egipteană va fi pedepsit”, a spus un oficial egiptean. Un partamentar egiptean ar fi cerut ca modelul să fie “aspru pedepsit” pentru că a insultat cultura egipteană și istoria faraonilor.

Atât modelul, cât și fotograful, un tânăr în vârstă de 22 de ani, au fost eliberați pe cauțiune.

VEZI SI: Mi-a întârziat menstruația. Sunt însărcinată? Care sunt cauzele întârzierii menstruației

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: fotomodel , egipt

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri