Trendul bizar de pe TikTok
Actualitate

Trendul bizar de pe TikTok / Captură TikTok

Un nou trend face furori pe TikTok. Motivul pentru care tinerele își pun spray de vopsit părul pe față

O tendință bizară face furori printre utilizatorii rețelei sociale TikTok. Dornici să iasă în evidență, mai multe tinere aleg să-și pună spray pentru vopsit părul pe față, în încercarea de a obține pistrui falși.

Despre modalități de a obține pistrui falși s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum pasionatele de machiaj de pe TikTok au venit cu o nouă provocare. Mai exact, în videoclipurile postate pe internet, ele apar punându-și vopsea de păr ori spray-uri colorante pe obraji și pe nas, în încercarea de a obține acele pete considerate de mulți sexy. Rezultate sunt, fără doar și poate, inedite pentru unele, în timp ce pentru altele sunt dezastruoase.

@one.eyelash.on #duet with @sydneypurl ♬ Get Into It (Yuh) - Doja Cat

Totuși, imaginile publicate pe rețelele sociale fac furori printre utilizatorii rețelei sociale. Potrivit Daily Mail, acest trend ar fi pornit luna trecută, de la un specialist în frumusețe, Sydney Purl, care a făcut public un videoclip în care a dezvăluit acest truc și care a devenit viral.

Citește și: Make-up artistul lui Kim Kardashian dezvăluie care sunt trendurile în materie de make-up toamna aceasta

Mai mulți utilizatori ai rețelei sociale din Australia au încercat și ei această modalitate de a obține pistrui falși, iar imaginile postate pe rețelele sociale au făcut, de asemenea, furori.

Spre exemplu, un clip postate de Chloe Dillon a adunat mai bine de 9,2 milioane de vizualizări. În cadrul acestuia, tânăra apare pulverizând un spray folosit pentru colorarea rădăcinilor nevopsite pe un șervețel și pe mână, după care închide ochii și îl aplică pe față, creând astfel niște pete pe ochi, nas, obraji și frunte.

@chloe_dillon Reply to @slattboinanny I think I’m just not good at this 😅 #fauxfreckles##makeup#hack#fyp#viral ♬ original sound - Chloe

De asemenea, un makeup artist din Marea Britanie, care este cunoscut sub numele de Maggie A, a făcut înconjurul internetului după ce s-a filmat pulverizându-și un spray pentru colorarea rădăcinilor crescute pe față. Ea n-a fost, însă, încântată de rezultate.

@maggiea22 We go again #fauxfreckles #fauxfreckle ♬ original sound - MaggieA

Citește și: Trendul „sare și piper”. 7 actrițe celebre la Hollywood care au renunțat să-și mai vopsească părul. Mereu cuceritoare pe covorul roșu

”Arăt ca un dalmațian. Este cel mai prost lucru pe care l-am făcut vreodată.”, a spus ea.

Monique Mariek, un alt makeup artist, a încercat acest trend, reușind să obțină un rezultat natural, după cum spune chiar ea pe filmarea care a făcut furori.

@moniquemariek I was surprised by how much I loved it! #fauxfreckles #makeup #fyp #review #sprayonfreckles #totorial #roottouchupspray ♬ original sound - Monique

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?