Presupusa iubită a lui Vladimir Putin se teme de Occident. Ce s-a întâmplat după ce au fost anunțate sancțiuni împotriva fiicelor lui

Numele și fotografiei Alinei Kabaeva, cea care ar fi presupusa iubită a lui Vladimir Putin, au dispărut brusc de pe site-ul imperiului media pe care îl controlează, scrie Daily Mail

Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, este recunoscută pentru faptul că deține imperiul media, National Media Group (NMG). Ea ocupa un loc în secțiunea dedicată Consiliului de Administrație a companiei, însă informațiile despre ea au dispărut brusc, iar motivele pentru care s-ar fi întâmplat acest lucru ar fi legate de sancțiunile impuse de Occident.

Citește și: Totul despre mașina blindată a lui Vladimir Putin, demnă de un adevărat James Bond. Costă 1,3 milioane de dolari și rezistă bombelor

Această schimbare a venit la scurt timp după ce în presă au circulat informații privind faptul că sunt așteptate sancțiuni împotriva fiicelor lui Vladimir Putin, dar și a numeroaselor solictări transmise de liderul opoziției din Rusia, Alexei Navalnîi, aflat în închisoare, care a solicitat în numeroase dăți acțiuni occidentale împotriva puternicei „prese de propagandă” a Kremlinului.

Potrivit Daily Mail, Navalnîi a susținut în repetate rânduri că grupul de televiziune și de ziare al lui Kabaeva ar fi deținut, în realitate, chiar de Vladimir Putin Tot el a fost cel care a indicat faptul că salariul ei s-ar apropia de opt milioane de lire sterline pe an.

Citește și: Dezvăluiri neașteptate despre presupusa iubită a lui Vladimir Putin. Motivul pentru care e implorată de prietene să plece la Moscova

”Vreau să vă reamintesc că National Media Group, care deține cea mai mare parte a acestui aparat de minciuni, îi aparține, fără îndoială, lui Putin personal și, ca atare, este chiar condus oficial de amanta lui Putin, Alina Kabaeva”, a scris din închisoare Alexei Navalnîi, conform Daily Mail.

Compania nu a oferit, însă, nicio explicație pentru care numele și fotografia Alinei Kabaeva au fost îndepărtate de pe site. Aceasta ocupa o funcție în conducere încă din 2014, deși nu avea experiență în afaceri ori în media.

Citește și: Presupusa iubită a lui Vladimir Putin a fugit în Elveția după izbucnirea războiului, dar zeci de mii de oameni cer expulzarea ei

Zeci de mii de oameni cer expulzarea ei din Elveția

Alina Kabaeva, femeia despre care se spune că ar fi iubita lui Vladimir Putin, ar putea fi expulzată. Ea ajuns în Elveția imediat după ce trupele ruse au invadat Ucraina, însă la scurt timp zeci de mii de oameni au semnat o petiție prin care cere expulzarea ei.

Potrivit presei internaționale, fosta gimnastă Alina Kabaeva a fugit în Elveția, alături de cei patru copii ai ei, la scurt timp după ce a izbucnit războiul din Ucraina.

Citește și: Presupusa iubită a lui Vladimir Putin, prima apariție publică după ce s-a spus că a născut gemeni în secret. Alina e de nerecunoscut

La scurt timp, însă, zeci de mii de oameni au semnat o petiție prin care au solicitat expulzarea din Elveția a acestora.

"Dragă Elveție, de ce le permiți complicilor lui Vladimir Putin să stea în țară? Te rog să o unești pe Alina “Eva Braun” Kabaeva cu “Fuhrer-ul” Vladimir Putin. Pentru prima dată în istoria modernă, Elveția a renunțat la neutralitate și s-a alăturat sancțiunilor împotriva lui Putin și a anturajului său. Iar acum, favorita lui, împreună cu copiii, se ascunde în Elveția.

Citește și: Cum e Vladimir Putin în spatele ușilor închise. Fosta lui soție a făcut dezvăluiri despre un episod care a marcat-o: “Am plâns”

Vrem să amintim că Alina Kabaeva nu este doar o femeie care are legătură cu dictatorul rus, ci și vinovată de crime împotriva umanității. A fost unul dintre inițiatorii legii prin care mii de orfani ruși n-au putut să fie adoptați de alte țări", este unul dintre mesajele din petiție.

Alina Kabaeva este una dintre cele mai bune sportive din istoria Rusiei la gimnastică ritmică. Aceasta are în palmares două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatul Mondial și 21 de medalii la Campionatul European. Totodată, între 2007 și 2014, Kabaeva a fost deputat în Duma de Stat a Rusiei.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.