Elizabeth Hurley, seducătoare și la vârsta de 57 de ani. Actrița arată uimitor într-un costum de baie alb

Elizabeth Hurley arată ca o puștoaică la vârsta de 57 de ani. Actrița și-a etalat silueta de invidiat într-un costum de baie senzual. Fanii de pe rețeaua de socializare nu s-au putut abține să nu o complimenteze.

Celebra actriță britanică a arătat încă o dată că sfidează vârsta, în timp ce și-a expus corpul tonifiat într-un costum de baie alb impresionant, format din două piese. Elizabeth a postat pe contul său de Instagram o fotografie realizată în natură, arătându-și formele voluptoase și picioarele tonifiate. Aceasta și-a pus în evidență bustul generos cu un top alb, pe care l-a asortat cu o pereche de bikini. 

Elizabeth Hurley/ Foto: Instagram

Citește și: Elizabeth Hurley e dovada vie că vârsta nu are nicio importanță. Împlinește 57 de ani, dar arată desăvârșit în costum de baie

Elizabeth Hurley a strălucit în lumina soarelui pe câmp, lăsându-și șuvițele șatene deschis să-i acopere spatele, în timp ce purta un machiaj natural care i-a accentuat trăsăturile. 

„Casa mea în această după-amiază”, a scris actrița la descrierea fotografiei postate pe contul de Instagram. 

Elizabeth Hurley nu este adepta dietelor stricte

Surprinzător, Elizabeth Hurley a dezvăluit pentru Daily Mail că nu are un regim alimentar foarte strict și nici nu face exerciții fizice intense. Actrița a recunoscut că îi este mai greu să se mențină în formă decât înainte, dar nu lasă schimbarea înfățișării să o deranjeze.

Îi place să muncească în grădina casei sale și să-și plimbe câinii, bea sucuri acidulate foarte rar, la fel și alcool, și se ține departe de fast-food. Mănâncă cât mai natural și niciodată nu ronțăie între mese. Slăbiciunea ei este untul de arahide, pe care recunoaște că-l devorează rapid de fiecare dată când îl are în cămară.

Citește și: Timpul stă în loc pentru ea. Elizabeth Hurley, electrizantă într-o rochie mulată pe corp, cu un decolteu imposibil de ignorat

„Am cu cel puțin 10 kilograme mai mult decât aveam acum 20 de ani, dar nu-mi pasă. Probabil că acum mănânc puțin mai mult, dar nu mănânc mâncare la pachet și beau doar o dată pe luna. Viața este prea scurtă pentru a ține o dietă super strictă. Slăbiciunea mea este untul de arahide. Dacă este în casă, îmi voi băga degetul în borcan de fiecare dată când trec pe lângă el. 

Îmi place să lucrez în grădina mea și nu sunt niciodată mai fericită decât atunci când mânuiesc o mașină de tuns. Îmi plimb și câinii mult. Nu fac niciun exercițiu stabilit, dar nu pot sta nemișcat mult timp. De fapt, mănânc destul de mult, dar foarte puține alimente procesate și nu beau mult alcool. Încerc să mănânc multe legume și să nu mănânc niciodată între mese”, a povestit aceasta. 

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.