Elizabeth Hurley/ Profimedia
Divertisment

Elizabeth Hurley/ Profimedia

Elizabeth Hurley nu-și arată deloc vârsta. Actrița de 56 de ani s-a fotografiat într-un costum de baie senzual

Elizabeth Hurley și-a etalat silueta de invidiat într-un costum de baie senzual în timpul vacanței sale din Maldive. Actrița continuă să arate uimitor la vârsta de 56 de ani. 

Recent, Elizabeth Hurley a postat o nouă fotografie cu ea pe contul de Instagram, în care apare într-un costum de baie galben, format din două piese, arătându-și corpul tonifiat. Peste costum, actrița și-a pus o cămașă albă subțire și s-a rezemat de un palmier în timp ce se bucura de soarele puternic din Maldive. 

Citește și: Elizabeth Hurley, în costum de baie pe bicicletă. Actrița de 56 de ani arată fabulos

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

„Port astăzi un costum de baie Sunshine și o cămașă de plajă albă, din pânză, în vacanța mea pretinsă în Maldive. Purtam zece straturi de lână acasă în Herefordshire.”, a scris Elizabeth Hurley la descrierea fotografiei postate pe rețeaua de socializare. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Elizabeth Hurley nu este adepta dietelor stricte

Surprinzător, Elizabeth Hurley a dezvăluit pentru Daily Mail că nu are un regim alimentar foarte strict și nici nu face exerciții fizice intense. Liz a recunoscut că îi este mai greu să se mențină în formă decât înainte, dar nu lasă schimbarea înfățișării să o deranjeze.

Îi place să muncească în grădina casei sale și să-și plimbe câinii, bea sucuri acidulate foarte rar, la fel și alcool, și se ține departe de fast-food. Mănâncă cât mai natural și niciodată nu ronțăie între mese. Săbiciunea ei este untul de arahide, pe care recunoaște că-l devorează rapid de fiecare dată când îl are în cămară.

Citește și: Elizabeth Hurley, în cea mai decupată rochie, lângă actorul ei preferat. „Ai aproape 60 de ani, dar arăți de 30!”

„Am cu cel puțin 10 kilograme mai mult decât aveam acum 20 de ani, dar nu-mi pasă. Probabil că acum mănânc puțin mai mult, dar nu mănânc mâncare la pachet și beau doar o dată pe luna. Viața este prea scurtă pentru a ține o dietă super strictă. Slăbiciunea mea este untul de arahide. Dacă este în casă, îmi voi băga degetul în borcan de fiecare dată când trec pe lângă el. 

Îmi place să lucrez în grădina mea și nu sunt niciodată mai fericită decât atunci când mânuiesc o mașină de tuns. Îmi plimb și câinii mult. Nu fac niciun exercițiu stabilit, dar nu pot sta nemișcat mult timp. De fapt, mănânc destul de mult, dar foarte puține alimente procesate și nu beau mult alcool. Încerc să mănânc multe legume și să nu mănânc niciodată între mese”, a povestit aceasta. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri