Heidi Klum se apropie de 50 de ani, dar arată ca la 20. Curajoasă, nemțoaica a ieșit cu soțul într-o rochie super scurtă și decupată

Heidi Klum are 48 de ani, dar arată și trăiește ca și cum de abia ar fi intrat în anii maturității. Blonda are o viață activă și este fericită alături de soțul ei mai tânăr cu 17 ani, Tom Kaulitz. Cu ocazia unei ieșiri romantice, nemțoaica a furat toate privirile datorită felului în care s-a îmbrăcat și pentru că arată atât de bine.

Heidi a ales să poarte o rochie din latex, super scurtă, mulată, cu decupaje atât în zona bustului, cât și pe laterale, care a lăsat la vedere multă piele. Ținuta îmbrăcată la o cină romantică cu partenerul ei de viață, Tom, a fost perfectă pentru locul ales, un hotel luxos din Las Vegas. 

Citește și: Spectaculoasa Heidi Klum, în rochie mini și pe tocuri, în cele mai neașteptate ipostaze, la filmări în California

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Corpul tonifiat și picioarele lungi au furat toate privirile, iar mișcările curajoase ale fostului îngeraș Victoria's Secret au împins-o aproape de o gafă vestimentară care să arate mai mult decât și-ar fi dorit, așa cum s-a întâmplat la America's Got Talent.

Heidi Klum este căsătorită cu muzicianul Tom Kaulitz, mai tânăr cu 17 ani decât ea

Heidi Klum și Tom Kaulitz s-au căsătorit în 2019. / Foto: Getty Images

De trei ani, Heidi Klum este căsătorită cu muzicianul Tom Kaulitz, cu care a început o relație în 2018 și care este mai tânăr decât ea cu 17 ani. Despre această diferență și despre controversele născute pe seama subiectului, supermodelul a spus că nu își face griji și că își trăiește viața netulburată de "gura lumii".

Citește și: Heidi Klum, dezvăluire surpriză la 17 ani de când a defilat pentru Victoria’s Secret. Ce secret ascundea atunci când a urcat pe podium

Heidi Klum este la al treilea mariaj

Heidi a mai fost căsătorită cu Ric Pipino, timp de cinci ani, și cu Seal, timp de nouă ani. Supermodelul are o fată de 18 ani din relația cu Flavio Briatore, Leni, și ea model, și trei copii din căsnicia cu Seal.

Foto: Profimedia, Instagram, Getty Images

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.