Heidi Klum și Tom Kaulitz, fotografiați în ipostaze tandre la Coachella. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată

Heidi Klum și soțul ei Tom Kaulitz s-au bucurat de o zi însorită la festivalul de muzică Coachella. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre, sărutându-se și împărțind o pizza în timp ce ascultau concertele oferite de artiști. 

Modelul, în vârstă de 48 de ani și artistul, în vârstă de 32 de ani, s-au numărat printre vedetele care au participat la festivalul Coachella Valley Music & Arts, din Indio, California. Heidi Klum a fost văzută stând pe o pătură pe iarbă împreună cu soțul său, împărtășindu-și sărutări dulci și momente tandre. Ba mai mult, la un moment dat modelul nu s-a ferit să savureze o felie de pizza în timp ce urmărea una dintre numeroasele trupe de la festivalul anual, care a revenit anul acesta după o pauză de doi ani din cauza pandemiei. 

Heidi Klum și Tom Kaulitz la Coachella/ Profimedia

Klum a purtat un costum alb dintr-un material croșetat, format dintr-o bluză cu mâneci lungi și pantaloni evazați, care i-a pus silueta în evidență. Aceasta a asortat totul cu o pereche de sandale lejere și ochelari de soare, iar peste umeri și-a așezat un jachetă subține de un alb imaculat. În același timp, Tom a purtat un tricou alb și o pereche de pantaloni largi bej, pe care i-a asortat cu o cămașă cu imprimeu și ochelari de soare. În picioare, artistul a optat pentru o pereche de pantofi sport gri, foarte lejeri și potriviți pentru festival. 

Heidi Klum și Tom Kaulitz la Coachella/ Profimedia

Citește și: Heidi Klum, imaginea perfecțiunii la 48 de ani. Supermodelul și-a arătat picioarele lungi în cea mai senzuală ținută

În timp ce se plimbau alături de ceilalți membri ai trupei Tokio Hotel, cei doi îndrăgostiți nu s-au putut abține și s-au sărutat pasional, semn că relația lor este una foarte fericită. 

Heidi Klum și Tom Kaulitz la Coachella/ Profimedia

Cum se înțelege Tom Kaulitz cu copiii lui Heidi Klum

După ce s-a căsătorit cu Tom Kualitz, Heidi Klum a dezvăluit într-un interviu că a fost îngrijorată atunci când partenerul ei actual i-a cunoscut copiii, fiindu-i teamă de modul în care se vor înțelege și de cum vor interacționa copiii cu el. 

Citește și: Heidi Klum arată foarte bine la 48 de ani. Supermodelul a renunța la lenjerie și și-a arătat picioarele lungi într-o rochie senzuală

„Sunt sigură că nu este ușor să intri într-o familie deja formată, având patru adolescenți. Era mai ușor când erau mici, cu siguranță. Fiecare vârstă vine cu provocările ei”, a declarat Heidi Klum. 

Cu toate acestea, modelul a declarat ulterior că Tom Kaulitz a devenit foarte apropiat de copiii ei în cele din urmă, acesta dându-le chiar și lecții de conducere. Ea a spus că legătura soțului cu copiii ei este una foarte „frumoasă”. 

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.