Kim Kardashian a fost acuzată de fani că o copiază pe actuala soție a lui Kanye West: „Acum are aceeași pasiune ca Bianca Censori”

Kim Kardashian a stârnit un val de reacții în mediul online, după ce și-a editat descrierea celei mai recente postări de pe Instagram. Inițial, vedeta a susținut că are o pasiune pentru arhitectura, iar internauții au comparat-o imediat cu actuala soție a lui Kanye West, care este de profesie arhitect. 

În postarea de pe rețeaua de socializare, Kim dezvăluie cu mândrie că a fost rugată să ajute la crearea videoclipului realizat de Architectural Digest în care prezintă reimaginarea lui Ryan Murphy a unei case Richard Neutra din Bel Air, Los Angeles. În prima variantă a descrierii ei, fosta soție a lui Kanye West a precizat că „a fost întotdeauna pasionată de arhitectură”, iar fanii au atacat-o imediat. 

Citește și: Dezvăluiri neașteptate despre Kim Kardashian. Ce i-ar fi cerut lui Kanye West după aparițiile controversate ale arhitectei

„Acum iubești arhitectura ca Bianca?”/ „Pasiune? Cred că doar vrei să te asociezi cu Bianca”/ „Acum are aceeași pasiune ca Bianca Censori”, au comentat internauții. 

Inițial, Kim a scris la descrierea videoclipului: „Întotdeauna am avut o pasiune pentru arhitectură, mobilier și amenajări peisagistice, așa că, să fiu rugată să ajut la povestirea unui tur pentru Architectural Digest pentru casa lui Ryan Murphy a fost o onoare și, sincer, a fost începutul relației noastre, mai ales că împărtășim aceeași dragoste pentru această pasiune”. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ulterior, după ce a fost asaltată cu comentariile negative primite de la urmăritori, Kim a schimbat descrierea: „Îmi place arhitectura și mobilierul, așa că a fost o onoare să fiu rugată să ajut la povestirea unui tur pentru Architectural Digest pentru casa lui Ryan Murphy”. 

Citește și: Megan Fox stârnește noi controverse. „Ce și-a făcut la față?”, s-au întrebat fanii. Unii spun că seamănă tot mai mult cu Kim Kardashian

Scandalul din mediul online vine după ce Kim a dezvăluit că nu exclude să se căsătorească pentru a patra oară, însă trebuie să fie un bărbat „special” și „unic”. 

„Este nevoie de un bărbat cu adevărat special, o persoană unică, care să-mi întregească viața”, a spus vedeta. „Cred că viața mea este cu adevărat distractivă și oricine va intra în ea se va distra cu mine”. 

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.