Kim Kardashian/ Foto: TikTok
Divertisment

Kim Kardashian/ Foto: TikTok

Ce ascunde Kim Kardashian în biroul său. Nimeni nu s-ar fi gândit la așa ceva: „Vreau să fiu ca ea când o să fiu mare”

Kim Kardashian a demonstrat de-a lungul timpul că nimeni nu o întrece când vine vorba stilul de viață excentric. Vedeta continuă să surprindă cu declarațiile și modul în care își trăiește viața în fiecare zi, iar recent, fanii au fost din nou lăsați fără cuvinte după ce au văzut ce ascunde fosta soție a lui Kanye West în propriul birou. 

Într-un videoclip postat pe contul său de Tik Tok, Kim Kardashian și-a arătat spațiul unde își petrece cel mai mult timpul, dezvăluit că în biroul său se află un aparat de bronzat uriaș, un manechin personalizat și versiunea 3D a creierului ei. 

Citește și: Kim Kardashian s-a tatuat, după ce a susținut că nu va face niciodată așa ceva: „Nu pui un autocolant pe un Bentley”

„Sunt Kim Kardashian, desigur că am toate coperțile revistelor în care am apărut pe pereți”, a început vedeta videoclipul, realizând unul dintre trendurile platformei de socializare. „Sunt Kim Kardashian, desigur că am propriul meu manechin cu dimensiunile corporale personalizate”, a continuat ea, în timp ce operatorul a îndreptat camera de filmat către curbele figurinei. 

@kimkardashian

 

♬ original sound - Kim Kardashian

Videoclipul nu s-a oprit aici, fiind prezente imagini cu mulțimea de produse de înfrumusețare pe care vedeta le are în în biroul ei, dar, cel mai inedit lucru a venit la final, când Kim le-a arătat fanilor că are un model 3D al creierului ei și al avionului ei privat. De asemenea, fiind o femeie atât de atentă la aspectul său fizic, vedeta nu putea să nu aibă în biroul său și propriul aparat de bronzat. 

Citește și: Cum arată părul lui Kim Kardashian fără extensii. Vedeta a fost dată de gol chiar de fiica sa

Utilizatorii aplicației au fost de-a dreptul șocați când au văzut ce are Kim în propriul birou și au luat cu asalt secțiunea de comentarii: „Vreau să fiu ca ea când o să fiu mare”/ „Imaginați-vă că sunteți Kim Kardashian, OMG”/ „Am rămas literalmente fără cuvinte”. 

Etichete: vedete , birou , kim kardashian , viral

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri