Kim Kardashian/ Foto: Instagram
Divertisment

Kim Kardashian/ Foto: Instagram

Kim Kardashian a fost acuzată de fani că o copiază pe actuala soție a lui Kanye West: „Acum are aceeași pasiune ca Bianca Censori”

Kim Kardashian a stârnit un val de reacții în mediul online, după ce și-a editat descrierea celei mai recente postări de pe Instagram. Inițial, vedeta a susținut că are o pasiune pentru arhitectura, iar internauții au comparat-o imediat cu actuala soție a lui Kanye West, care este de profesie arhitect. 

În postarea de pe rețeaua de socializare, Kim dezvăluie cu mândrie că a fost rugată să ajute la crearea videoclipului realizat de Architectural Digest în care prezintă reimaginarea lui Ryan Murphy a unei case Richard Neutra din Bel Air, Los Angeles. În prima variantă a descrierii ei, fosta soție a lui Kanye West a precizat că „a fost întotdeauna pasionată de arhitectură”, iar fanii au atacat-o imediat. 

Citește și: Dezvăluiri neașteptate despre Kim Kardashian. Ce i-ar fi cerut lui Kanye West după aparițiile controversate ale arhitectei

„Acum iubești arhitectura ca Bianca?”/ „Pasiune? Cred că doar vrei să te asociezi cu Bianca”/ „Acum are aceeași pasiune ca Bianca Censori”, au comentat internauții. 

Inițial, Kim a scris la descrierea videoclipului: „Întotdeauna am avut o pasiune pentru arhitectură, mobilier și amenajări peisagistice, așa că, să fiu rugată să ajut la povestirea unui tur pentru Architectural Digest pentru casa lui Ryan Murphy a fost o onoare și, sincer, a fost începutul relației noastre, mai ales că împărtășim aceeași dragoste pentru această pasiune”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ulterior, după ce a fost asaltată cu comentariile negative primite de la urmăritori, Kim a schimbat descrierea: „Îmi place arhitectura și mobilierul, așa că a fost o onoare să fiu rugată să ajut la povestirea unui tur pentru Architectural Digest pentru casa lui Ryan Murphy”. 

Citește și: Megan Fox stârnește noi controverse. „Ce și-a făcut la față?”, s-au întrebat fanii. Unii spun că seamănă tot mai mult cu Kim Kardashian

Scandalul din mediul online vine după ce Kim a dezvăluit că nu exclude să se căsătorească pentru a patra oară, însă trebuie să fie un bărbat „special” și „unic”. 

„Este nevoie de un bărbat cu adevărat special, o persoană unică, care să-mi întregească viața”, a spus vedeta. „Cred că viața mea este cu adevărat distractivă și oricine va intra în ea se va distra cu mine”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?