Naomi Campbell, într-o rochie de prințesă, la 51 de ani. Artista a arătat perfect pe covorul roșu din Arabia Saudită

Naomi Campbell arată spectaculos la vârsta de 51 de ani. Vedeta a atras toate privirile, luni, la ceremonia de încheiere a Festivalului Internațional de Film de la Marea Roșie. 

Supermodelul a strălucit într-o rochie lungă, decorată cu bijuterii în partea de sus și pe care a ales să o acopere cu un șal alb semi-transparent, în timp ce defila pe covorul roșu din Arabia Saudită. Aceasta a completat ținuta cu un inel cu diamante și mai multe coliere aurii. Naomi nu-și arată deloc vârstă, având corpul tonifiat și fața fără niciun rid. Machiajul, realizat într-un mod foarte natural, i-a pus în evidență trăsăturile.

Citește și: Cum arată Demi Moore fără machiaj la vârsta de 59 de ani. Fanii au fost uimiți: „Oh, doamne! Pielea ta arată super”

Naomi Campbell nu a ratat ocazia de a se fotografia cu gazda evenimentului Mohammed Al Turki. Acesta a purtat un costum tipic arăbesc, alb și a arătat impecabil alături de supermodelul britanic, potrivit Daily Mail

Naomi Campbell arată spectaculos la vârstă de 51 de ani. Profimedia

Naomi Campbell a devenit mamă la 50 de ani

Naomi Campbell a surprins pe toată lumea în luna mai a acestui an, atunci când a postat o fotografie cu fetița ei, deși nimeni nu știa că are o relație. Nu se cunoaște încă metoda prin care micuța a venit pe lume, cu toate că în urmă cu patru ani vedeta a spus că știința îi oferă oportunitatea de a avea un copil atunci când își dorește, sugerând că va opta pentru o mamă surogat.

Citește și: Cât de bine arată Jennifer Lopez la 52 de ani. Artista și-a arătat abdomentul în timp ce mergea la cumpăraturi

Deși vedeta nu a împărtășit foarte multe detalii cu privire la fiica sa, aceasta a decis să posteze o fotografie pe social media în care apare alături de micuță. Mesajul pe care l-a transmis pentru fani a fost unul foarte emoționant, semn că abia aștepta să își strângă în brațe micuța și să înceapă o nouă perioadă frumoasă din viața ei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

„O mică și frumoasă binecuvântare m-a ales să fiu mama ei. Sunt onorată pentru că am acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte ce pot să explice legătura pe viață pe care o împărtășesc acum cu tine, îngerul meu. Nu există o iubire mai mare”, a scris supermodelul pe Instagram.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.