Naomi Campbell arată spectaculos la vârstă de 51 de ani. Profimedia
Divertisment

Naomi Campbell arată spectaculos la vârstă de 51 de ani. Profimedia

Naomi Campbell, într-o rochie de prințesă, la 51 de ani. Artista a arătat perfect pe covorul roșu din Arabia Saudită

Naomi Campbell arată spectaculos la vârsta de 51 de ani. Vedeta a atras toate privirile, luni, la ceremonia de încheiere a Festivalului Internațional de Film de la Marea Roșie. 

Supermodelul a strălucit într-o rochie lungă, decorată cu bijuterii în partea de sus și pe care a ales să o acopere cu un șal alb semi-transparent, în timp ce defila pe covorul roșu din Arabia Saudită. Aceasta a completat ținuta cu un inel cu diamante și mai multe coliere aurii. Naomi nu-și arată deloc vârstă, având corpul tonifiat și fața fără niciun rid. Machiajul, realizat într-un mod foarte natural, i-a pus în evidență trăsăturile.

Citește și: Cum arată Demi Moore fără machiaj la vârsta de 59 de ani. Fanii au fost uimiți: „Oh, doamne! Pielea ta arată super”

Naomi Campbell nu a ratat ocazia de a se fotografia cu gazda evenimentului Mohammed Al Turki. Acesta a purtat un costum tipic arăbesc, alb și a arătat impecabil alături de supermodelul britanic, potrivit Daily Mail

Naomi Campbell arată spectaculos la vârstă de 51 de ani. Profimedia
Naomi Campbell arată spectaculos la vârstă de 51 de ani. Profimedia

Naomi Campbell a devenit mamă la 50 de ani

Naomi Campbell a surprins pe toată lumea în luna mai a acestui an, atunci când a postat o fotografie cu fetița ei, deși nimeni nu știa că are o relație. Nu se cunoaște încă metoda prin care micuța a venit pe lume, cu toate că în urmă cu patru ani vedeta a spus că știința îi oferă oportunitatea de a avea un copil atunci când își dorește, sugerând că va opta pentru o mamă surogat.

Citește și: Cât de bine arată Jennifer Lopez la 52 de ani. Artista și-a arătat abdomentul în timp ce mergea la cumpăraturi

Deși vedeta nu a împărtășit foarte multe detalii cu privire la fiica sa, aceasta a decis să posteze o fotografie pe social media în care apare alături de micuță. Mesajul pe care l-a transmis pentru fani a fost unul foarte emoționant, semn că abia aștepta să își strângă în brațe micuța și să înceapă o nouă perioadă frumoasă din viața ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„O mică și frumoasă binecuvântare m-a ales să fiu mama ei. Sunt onorată pentru că am acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte ce pot să explice legătura pe viață pe care o împărtășesc acum cu tine, îngerul meu. Nu există o iubire mai mare”, a scris supermodelul pe Instagram.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri