Prințul Harry are încă un motiv pentru care se simte „rezervă”. Decizia Reginei care a produs o ruptură între frați

Generalul Sir Mike Jackson a încălcat protocolul și a făcut o serie de dezvăluiri despre o discuție intimă pe care a avut cu Regina Elisabeta, pe vreme când acesta era șef al armatei britanice. Acesta a sugerat că prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, are toate motivele să se simtă „rezervă”, după ce a fost trimis să lupte în Afganistan, în timp e fratelui său i-a fost interzis. 

Fostul șef al armatei a declarat că discuția dintre el și Regină a rămas secretă, până acum: „Voi încălca regula de a nu divulga ce s-a întâmplat în acea zi, dar totul a fost foarte clar. Ea a spus: „Nepoții mei mi-au luat șilingul, de aceea trebuie să-și facă datoria”. Pentru William, în calitate de moștenitor al tronului, riscul era prea mare, dar pentru fratele său mai mic, riscul a fost acceptabil.”

Citește și: Prințul Harry se teme că cel puțin unul dintre nepoții lui va ajunge ca el, rezerva: ”Mă doare!

Prințul Harry a servit în două turnee în Afganistan, din 2007 până în 2008 și din 2012 până în 2013. Ducele de Sussex a simțit toată viața că a fost născut pentru ca fratele său, moștenitorul Coroanei, să aibă o rezervă în caz că ceva rău i s-ar întâmpla: pentru o transfuzie de sânge sau chiar o donare de organe.

Harry a povestit despre copilăria sa și relația cu prințul William. Soțul lui Meghan Markle susține în cartea lui de memorii că a crescut știind că există pentru a-i dona un organ fratelui său dacă acesta ar avea vreodată nevoie.

„Am fost adus pe lume în cazul în care i s-ar întâmpla ceva lui Willy", susține Harry, spunând și că părinții și bunicii lui s-au referit la el și William drept "rezerva", respectiv "moștenitorul". El și-a descris viața ca pe "o misiune de a oferi o sursă de distragere a atenției, de distracție și, în caz de nevoie, o piesă de schimb", cum ar fi un rinichi, o transfuzie de sânge sau un transplant de măduvă osoasă.

Citește și: Prințul Harry spune că tatăl său i-a mulțumit prințesei Diana că i-a dăruit o ”rezervă”: ”Destinele ne-au fost separate din prima zi!”

Harry, care este cu doi ani mai mic decât William, a explicat că ideea de "moștenitor" și "rezervă" i-a fost indusă în repetate rânduri de-a lungul vieții lui, notează Daily Mail, și la fel s-a întâmplat și cu aceea că el ar fi responsabil de salvarea vieții fratelui său, în cazul unei urgențe medicale.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.