Printul Harry si fratele lui, William
Actualitate

Printul Harry si fratele lui, William / Profimedia Images

Jurnalist: ”Prințul William are toate motivele să fie furios pe Harry!” Ducele de Sussex ar urma să vină la încoronarea regelui

Despre neînțelegerile dintre prinții Harry și William s-a vorbit mult de-a lungul timpului, dar se pare că acesta din urmă ar avea numeroase motive să fie furios pe fratele lui, potrivit jurnalistului Dan Wootton.

Deși au existat numeroase discuții tensionate între cei doi frați de-a lungul timpului, se pare că tensiunile dintre ei au explodat luna trecută, odată cu lansarea cărții de memorii, în cadrul căreia prințul Harry a făcut numeroase dezvăluiri despre familia regală.

Citește și: Un fost soldat face dezvăluiri despre prințul Harry. Ar fi declanșat accidental alarma la palat, fiind în stare de ebrietate, în 2012

Jurnalistul, care citează surse regale, susține că prințul de Wales are numeroase motive să fie supărat pe fratele lui, iar lansarea acelei cărți ar putea marca finalul relației lor. Totuși, neînțelegerile dintre ei nu-l pot convinge de regele Charles să nu-l invite pe Harry la ceremonia de încoronare.

Totodată, surse citate de acesta au dezvăluit că ducii de Sussex vor fi prezenți la ceremonia de încoronare programată la începutul lunii mai. Regele Charles, însă, va trebui să-l protejeze pe prințul moștenitor.

Citește și: Prințul Harry se teme că cel puțin unul dintre nepoții lui va ajunge ca el, rezerva: ”Mă doare!”

Membri ai familiei regale mi-au spus că Harry și Meghan vor fi prezenți la ceremonia de încoronare. Se așteaptă la asta. Însă ei ar trebui să realizeze că mulți dintre ei nu vor să discute despre acest subiect. Poate pentru că prințesa Anne și prințul Edward au stat departe de atacurile lansate de Harry. Însă cu William este altă poveste. Întrebarea este cum va reuși el să-și țină sub control sentimentele de furie, de trădare, dacă Harry va fi prezent”, a mai spus sursa respectivă, potrivit Daily Mail. 

Regele Charles își dorește ca Harry să participe la eveniment

Potrivit jurnaliștilor de la People, regele Charles, care va fi încoronat în mai puțin de 100 de zile, își dorește ca fiul lui cel mic, prințul Harry, să fie prezent la ceremonie.

Deși până acum nu se știe dacă el și soția lui au fost invitați, surse apropiate acestuia susțin că acesta își dorește ca ducele de Sussex să fie prezent la evenimentul ce va avea loc pe 6 mai, la Wesminster Abbey.

Citește și: De ce este data încoronării Regelui Charles al III-lea o zi specială pentru prințul Harry și Meghan Markle

”Este un moment foarte important pentru Charles și i-ar plăcea ca fiul lui să fie prezent. Și-ar dori ca Harry să revină alături de familie. Dacă nu vor ajunge la o înțelegere, această situație îl va urmări mereu, va fi acuzat că și-a lăsat familia dezbinată. A avut mereu o reputație de părinte îndepărtat, ar fi îngrozitor pentru el ca asta să continue”, a precizat sursa respectivă.

De asemenea, istoricul Robert Lacey a declarat, în cadrul unui interviu pentru People, că nu este necesară o împăcare între Harry și tatăl lui, regele Charles, ci mai degrabă o acceptare mutuală a opiniilor diferite pe care le au.

Prințul William se teme de participarea lui Harry la încoronare

Prințul William/ Profimedia
Prințul William/ Profimedia

Citește și: Ce a făcut prințul William la câteva zile de când Harry l-a acuzat că a țipat la el. Decizia luată de acesta a surprins pe toată lumea

Prințul William se teme că, dacă vizita lui Harry nu va fi bine pusă la punct și detaliată la minut, acesta ar putea încerca să fure atenția și să facă un gest care să facă lumina reflectoarelor să cadă asupra lui și a lui Meghan, ca de exemplu o vizită într-un cartier sărac al Londrei. O sursă a declarat: "Problema principală este dacă participă la încoronare și, dacă o fac, în ce termeni și condiții. Familia este împărțită și toate indiciile arată că Harry este sfătuit să nu accepte nimic în acest punct și să o joace mai mult până în ultimul moment, ceea ce face negocierile foarte dificile. Tabăra lui Harry a arătat clar că ideea că el va participa la încoronare și se va purta cuviincios, dar va rămâne fără titluri, este de la bun început refuzată. Deși s-ar putea decide la un moment dat să renunțe la titluri din propria voință, se opune ideii de a fi obligat să facă asta. Îl deranjează să fie pus în aceeași oală cu Andrew, fiind în mintea publicului "prinții problematici", căci consideră că circumstanțele sunt total diferite".

În cadrul unui sondaj de opinie comandat de publicația Evening Standard, se arată că 60% dintre adulții britanici cred că ducele de Sussex merită să fie invitat la încoronarea tatălui său.

Citește și: O discuție privată dintre Meghan Markle și Kate Middleton a fost făcută publică. Prințul Harry a dezvăluit totul

Etichete: relatie , harry , william , tensiune

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri