Rebel Wilson, BAFTA 2020 vs BAFTA 2022. Gazda „Oscarurilor britanice” a slăbit în doi ani mai bine de 30 de kilograme

Când Rebel Wilson a prezentat un premiu la gala BAFTA în urmă cu doi ani, performanța ei i-a impresionat atât de mult pe organizatori, încât aceștia au invitat-o ​​să găzduiască întreaga ceremonie. Rebel Wilson a urcat duminică pe scenă și a uimit cu spectaculoasa ei transformare, după ce a pierdut mai bine de 30 de kilograme de la ediția din 2020, în încercarea ei de a duce un stil de viață sănătos. 

Rebel Wilson a declarat 2020 „Anul Sănătății” și și-a propus să-și schimbe total rutina zilnică. Și a reușit. 

Rebel Wilson, EE British Academy Film Awards 2020, la Royal Albert Hall. Getty Images

O echipă impresionantă de stiliști au pregătit-o pentru ceremonia din acest an, potrivit Mail On Sunday.  Este vorba despre Jennifer Rodriguez, care se ocupă de look-ul lui Beyonce, Elizabeth Stewart, expertă în modă la Hollywood, le îmbracă pe Julia Roberts și Cate Blanchett, make-up artistul britanic Karin Darnell, care a lucrat cu Spice Girls, și hair-stylistul Mikey Kardashian, printre ai cărui clienți se numără Adele.

Rebel Wilson, EE British Academy Film Awards Afterparty 2022. Profimedia

Rebel Wilson arată mai bine ca oricând, însă la 20 de ani începuse să se îngrașe din cauza unei afecțiuni. Cum i-a schimbat cariera

Arma secretă în transformarea impresionantă a actriței Rebel Wilson

Despre spectaculoasa ei transformare, vedeta filmului „Bridesmaids” și a trilogiei Pitch Perfect a dezvăluit că plimbările lungi au fost arma ei secretă, după ce un medic i-a spus că aceasta e cea mai bună modalitate de a slăbi. Pentru că mânca pe fond nervos și apela la zahăr ori de câte ori era stresată, ajunsese să acumuleze un număr prea mare de kilograme. Dar ambiția ei de a trăi sănătos a fost mai puternică. 

Acum face mult sport, drumeții, mănâncă corect și doarme opt ore pe noapte. În plus, se răsfață cu tratamente faciale când timpul îi permite.

Rebel Wilson, BAFTA 2022. Getty Images

Pe www.peroz.ro:

Prințul Harry și Meghan Markle, ținta glumelor la BAFTA 2022. Ce a spus Rebel Wilson despre interviul pe care i l-au acordat lui Oprah

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.