rebel wilson
Divertisment

Rebel Wilson, BAFTA 2022 vs BAFTA 2022. Getty Images/ Profimedia

Rebel Wilson, BAFTA 2020 vs BAFTA 2022. Gazda „Oscarurilor britanice” a slăbit în doi ani mai bine de 30 de kilograme

Când Rebel Wilson a prezentat un premiu la gala BAFTA în urmă cu doi ani, performanța ei i-a impresionat atât de mult pe organizatori, încât aceștia au invitat-o ​​să găzduiască întreaga ceremonie. Rebel Wilson a urcat duminică pe scenă și a uimit cu spectaculoasa ei transformare, după ce a pierdut mai bine de 30 de kilograme de la ediția din 2020, în încercarea ei de a duce un stil de viață sănătos. 

Rebel Wilson a declarat 2020 „Anul Sănătății” și și-a propus să-și schimbe total rutina zilnică. Și a reușit. 

EE British Academy Film Awards 2020 - Red Carpet Arrivals
LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 02: Rebel Wilson attends the EE British Academy Film Awards 2020 at Royal Albert Hall on February 02, 2020 in London, England. (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)

O echipă impresionantă de stiliști au pregătit-o pentru ceremonia din acest an, potrivit Mail On Sunday.  Este vorba despre Jennifer Rodriguez, care se ocupă de look-ul lui Beyonce, Elizabeth Stewart, expertă în modă la Hollywood, le îmbracă pe Julia Roberts și Cate Blanchett, make-up artistul britanic Karin Darnell, care a lucrat cu Spice Girls, și hair-stylistul Mikey Kardashian, printre ai cărui clienți se numără Adele.

Rebel Wilson at BAFTAs: EE British Academy Film Awards Afterparty
Rebel Wilson at BAFTAs: EE British Academy Film Awards Afterparty Pictured: Rebel Wilson,Image: 669476874, License: Rights-managed, Restrictions: -ALLCOUNTRY, Model Release: no, Pictured: Rebel Wilson, Credit line: Profimedia

Rebel Wilson arată mai bine ca oricând, însă la 20 de ani începuse să se îngrașe din cauza unei afecțiuni. Cum i-a schimbat cariera

Arma secretă în transformarea impresionantă a actriței Rebel Wilson

Despre spectaculoasa ei transformare, vedeta filmului „Bridesmaids” și a trilogiei Pitch Perfect a dezvăluit că plimbările lungi au fost arma ei secretă, după ce un medic i-a spus că aceasta e cea mai bună modalitate de a slăbi. Pentru că mânca pe fond nervos și apela la zahăr ori de câte ori era stresată, ajunsese să acumuleze un număr prea mare de kilograme. Dar ambiția ei de a trăi sănătos a fost mai puternică. 

Acum face mult sport, drumeții, mănâncă corect și doarme opt ore pe noapte. În plus, se răsfață cu tratamente faciale când timpul îi permite.

EE British Academy Film Awards 2022 "Heads On Sticks" Photocall
LONDON, ENGLAND - MARCH 08: Rebel Wilson poses with heads on sticks used to arrange seat placings at the EE British Academy Film Awards 2022 "Heads On Sticks" photocall ahead of Sunday at The Royal Albert Hall on March 08, 2022 in London, England. (Photo by Tristan Fewings/Getty Images)

Pe www.peroz.ro:

Prințul Harry și Meghan Markle, ținta glumelor la BAFTA 2022. Ce a spus Rebel Wilson despre interviul pe care i l-au acordat lui Oprah

 

 

 

 

Etichete: rebel wilson , bafta 2022

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?