Rebel Wilson/ Profimedia
Sanatate

Rebel Wilson/ Profimedia

Cum a slăbit, de fapt, Rebel Wilson. A recunoscut că a folosit Ozempic, după ce în trecut a susținut că a depus eforturi uriașe

Rebel Wilson a surprins pe toată lumea după ce a slăbit 35 de kilograme, vorbind în nenumărate rânduri despre pierderea în greutate și susținând că nu a ținut nicio dietă și că a reușit având un program riguros de antrenamente și un stil de viață sănătos. Acum, actrița a recunoscut că, de fapt, medicamentul Ozempic a fost el care a ajutat-o să slăbească. 

Actrița din „Pitch Perfect” a mărturisit că a ajuns la aceste rezultate datorită acestui medicament, însă a insistat că nu l-a folosit pe termen lung și a fost mai mult „un ingredient esențial” în stilul său de viață. 

„Cred că acest medicament poate fi util pentru unii oameni, în special pentru cei care consumă dulciuri”, a explicat Wilson într-un interviu pentru Sunday Times. Cu toate acestea, actrița a subliniat că în prezent nu mai folosește Ozempic. 

Rebel Wilson spunea că a făcut sport și a urmat o dietă sănătoasă

Dezvăluirea vine după ce actrița a susținut constant că sportul și stilul de viață sănătos au fost cele care au ajutat-o să treacă prin transformarea uluitoare. 

Citește și: Rebel Wilson, aceeași rochie, kilograme diferite. Cum a arătat actrița la petrecerea Vanity Fair, după ce a slăbit 35 de kilograme

În cadrul interviului, Rebel Wilson a reflectat și asupra călătoriei sale în lupta cu greutatea, începând cu anul 2020, când a fost sfătuită de un medic de fertilitate să slăbească, pentru a crește șansele de succes la fertilizare in vitro.

„Am decis singură să fac asta. Oamenii din jurul meu credeau că dacă slăbesc îmi va afecta cariera, pentru că jucam adesea personaje amuzante și supraponderale”, a povestit actrița. 

Ea a urmat un program riguros de exerciții fizice și o dietă sănătoasă, obținând rezultatele dorite. După atingerea greutății țintă, Wilson susține că acum se simte confortabilă cu corpul său și este mândră de transformarea sa.

Cu toate acestea, viața ei nu a fost lipsită de provocări, iar Wilson a recunoscut că a avut momente în care a câștigat în greutate și a simțit presiunea programului său încărcat. În iunie 2023, după ce și-a întâmpinat fiica, Royce Lillian, printr-o mamă surogat, actrița s-a îngrășat din nou.

Citește și: Nu are un abdomen tocmai tonifiat, dar nu-i pasă. Rebel Wilson, în colanți și busteră pe străzile din Los Angeles

„Acum nu mai pot merge la sală atât de des ca înainte. Pur și simplu nu mă antrenez atât de mult, așa că asta a încetinit progresul”, a spus ea pentru Daily Mail, adăugând că și „lipsa somnului” a influențat creșterea în greutate.

Actrița urmează să-și lanseze curând cartea intitulată „Rebel Rising” în care ofere mai multe detalii despre călătoria sa și despre provocările cu care s-a confruntat de-a lungul timpului. Câteva pasaje au fost deja publicate și au stârnit interesul cititorilor, dezvăluind aspecte neașteptate ale vieții sale, cum ar fi pierderea virginității la 35 de ani și conflictele cu colegi de breaslă precum Sacha Baron Cohen și Adele.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri