Ce manichiură se poartă iarna aceasta. Șase culori de unghii care te vor face să ieși din anonimat în sezonul rece

Sezonul rece aduce cu el și schimbări în tendințele legate de beauty și fashion. Iar dacă vorbim despre frumusețe, nu putem să excludem unghiile, care reprezintă cartea de vizită a unei femei. Iată ce manichiură se poartă iarna aceasta și care sunt cele șase culori care te vor face să ieși din anonimat. 

An de an, în perioadă sărbătorilor, femeile aleg să-și facă manichiura în spiritul Crăciunului, folosind culori vii, în nuanțe de roșu, alb și verde. Cu toate acestea, specialiștii din industria frumuseții susțin că anul acesta se poartă culorile închise, dar în același timp și pline de strălucire. Printre atâtea unghii roșii și verzi, cu siguranță o manichiură colorată într-un albastru închis sau un negru intens te vor scoate din anonimat. În plus, culorile închise au fost mereu un exemplu de stil și eleganță. 

Iată care sunt cele șase culori pentru unghii care se poartă iarna aceasta:

Citește și: Cum să ai unghii puternice și sănătoase - trucuri simple, pe care să le încerci la tine acasă

Negru intens

Unghii negre/ Foto: Shutterstock

Unghiile negre sunt vedetele sezonul de iarnă din acest an. Vedetele internaționale s-au conformat deja stilului, astfel că multe personalități, precum Olivia Rodrigo și Addison Rae au fost văzute purtând această nuanță la unghii la evenimente importante. De asemenea, pentru un look plin de eleganță, oja neagră trebuie purtată obligatoriu pe unghiile scurte. Acesta oferă „un aspect curat, cu un accent ușor rebel, astfel încât negrul să pară cremos și strălucitor, mai degrabă decât plictisitor”, potrivit experților. 

Bleumarin

Unghii bleumarin / Foto: Shutterstock

Bleumarinul și albastrul foarte închis sunt nuanțe care te vor face cu siguranță să ieși din anonimat, atunci când optezi pentru o manichiură cu acestea. „Albastrul închis reflectă întotdeauna vremea rece și este specific pentru perioada de iarnă. De asemenea, această nuanță poate fi adaptată după preferințe, doritoarele putând opta pentru o notă mai caldă, cum ar fi albastrul regal. 

Verde smarald

Unghii verde smarald / Foto: Shutterstock

Dacă totuși vrei să ai o manichiură care să fie și în tendințe și totuși să se potrivească și cu sărbătorile de iarnă, nuanța de verde smarald este cea potrivită pentru tine. Aceasta culoare este perfectă pentru sezonul rece și oferă cu adevărat strălucirea de care ai nevoie în această perioadă. 

Citește și: Cum să îți faci o manichiură french acasă, exact ca la salon. Trucul pentru unghii reușite

Roșu închis

Unghii vișinii/ Foto: Shutterstock

Roșul este o culoare emblematică și nu se demodează niciodată, însă iarna aceasta se poartă nuanțele foarte închise, impunătoare, care îți vor da un aer de femeie puternică și dominatoare. Unghiile în aceste culori sunt extrem de elegante și se potrivesc cu nenumărate look-uri. Nuanța merge atât pentru o manichiură cu unghii scurte, cât și pentru o lungime medie. 

Maro ciocolată

Unghii maro ciocolatiu / Foto: Shutterstock

Nuanța metalică de maro ciocolată este culoarea perfectă pentru unghii în sezonul rece. Este clasică și elegantă și te va face să arați plină de farmec la orice eveniment. Merge atât în ținute elegante, cât și în cele casual, iar stilul va fi pus în evidență cu siguranță cu această manichiură. 

Gri închis

Unghii gri / Foto: Shutterstock

Griul este o culoare foarte elegantă. Specialiștii consideră că aceasta are un loc special în tendințele din această iarnă, iar dacă vrei să ai o manichiură perfectă, dar în același timp să nu ieși prea mult în evidență, aceasta este nuanță pe care ar trebui să o porți sezonul acesta. 

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.