iluzie optica
Despre Tine

iluzie optica care spune ce fel de persoana esti

Test de personalitate: Ce vezi prima data in aceasta imagine te defineste. Afla ce fel de persoana esti

Este posibil sa nu realizam, dar lucrurile de care suntem atrasi sau pe care le observam mai intai pot spune o multime de lucruri despre personalitatea noastra. Arunca o privire atenta asupra ilustratiei de mai sus si spune-ne: ce ai vazut prima data?

Acum este timpul sa afli ce spune alegerea ta despre tine!

  • Radacini

Daca acesta este primul element pe care l-ai vazut, inseamna ca esti introvertita. Accepti criticile cu fruntea sus si le interpretezi constructiv. Mai mult decat atat, le privesti ca pe niste sfaturi si nu iti poti imagina viata fara disciplina. Pentur tine, morala si principiile sunt pe primul loc, iar aceste convingeri te ajuta sa fii un om care obtine mereu ceea ce isi doreste. Esti totodata o persoana greu de schimbat si incapatanata.

  • Copaci

Esti extrovertita. Esti amabila cu cei din jurul tau, dar nu permiti nimanui sa ti se urce-n cap. Ai pretentii mari fata de cei dragi, carora le esti devotata si foarte loiala. Pentru ca cineva sa iti castige increderea, trebuie sa se straduiasca din rasputeri. Ai ceva aparte, care ii atrage pe ceilalti.

  • Buze

Esti calma si stii sa depasesti greutatile pe care, de altfel, le eviti ori de cate ori poti face acest lucru. Chiar daca esti inteleapta, poti fi naiva si le poti acorda oamenilor din jur prea multa incredere. Cei din jur te pot vedea slaba si neajutorata, dar nu esti asa. Bunatatea este punctul tau forte.

Foto credit: thinkinghumanity.com

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri