poza iubire adevar test psihologic
Despre Tine

Test psihologic. Primul lucru pe care il vezi in aceasta imagine dezvaluie adevarul despre cum te comporti intr-o relatie

Modul in care percepem o imagine la prima vedere poate spune foarte multe despre gandirea noastra. Iar gandirea influenteaza in mod decisiv vietile oamenilor, pe toate palierele, de la munca pana la relatia de dragoste.

Daca vrei sa iti dai seama cine esti sau cine devii cand te indragostesti, fa acest test, care a fost conceput de Your Tango, pentru a te ajuta sa stabilesti cu rapiditate si exactitate cum te "transformi" cand ti se aprind calcaiele dupa cineva.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

1. Portretul lui Vincent Van Gogh

Daca ai vazut fata lui Van Gogh atunci cand te-ai uitat prima data la imagine, esti genul de persoana care, atunci cand se indragosteste, devine un artist capricios. Aceasta stare te ingrijoreaza deoarece crezi ca ii va indeparta pe oamenii din jurul tau. Rezultatul? Te prefaci ca treci constant printr-o mare tulbure de emotii.

2. Femeia care se plimba

Daca prima impresie a fost ca in imaginea prezentata este o femeie care se plimba, atunci cand te indragostesti esti total indiferenta. Acest lucru poate fi din cauza ca in trecut ai avut relatii in care partenerul de viata nu a putut sa-ti imbratiseze ingrijorarile si anxietatile. Nu mai trebuie sa te prefaci. Aceasta nu este una dintre vechile relatii. Nu-ti fie teama sa impartasesti ingrijorarile si temerile cu noul partener cand simti ca incepi sa te atasezi de cineva.

3. Casele in departare

Daca ai vazut prima data casele din departare, esti genul care pretinde ca e gata sa se aseze la casa ei de fiecare data cand se indragosteste. Poate ca nu esti chiar constienta de faptul ca faci asta, dar se intampla.

4. Barbatul din centrul imaginii

Daca la o prima vedere l-ai observat pe barbatul din mijlocul imaginii, esti genul de persoana care se transforma in orice crede ca doreste partenerul tau sa fii, ori de cate ori te indragostesti. In eventualitatea in care acesta doreste pe cineva cu care sa invete cum se prepara sushi, vei fi acea persoana indiferent cat de mult urasti pestele. Problema nu este ca nu stii cine esti, ci doar ca, din cauza lipsei de incredere in sine, simti ca nu esti suficient de buna pentru potentialul tau suflet-pereche. Esti de ajuns, si cineva demn deja stie acest lucru.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?